U bent hier

ASKV Particolarte (kunst & cultuur)

Particolarte is een studentenvereniging gericht op kunst en cultuur. Op allerlei manieren kun je bij hen je creativiteit uiten. Zo zijn er commissies voor allerlei verschillende kunstvormen; muziek, theater, beeldende kunst en dans. Ook kan je schrijven voor het verenigingsblad, je stem laten horen bij de zangcommissie of meewerken aan de grote jaarlijkse toneelproductie. Voor wie liever naar andermans kunsten kijkt, wordt er elke maand een culturele agenda samengesteld. Hierbij krijg je korting op de geselecteerde concerten, musea en theatervoorstellingen. Zelf iets aandragen kan ook altijd.

Open podium Particolarte

Drie keer per jaar wordt er een open podium georganiseerd waarbij sketches, ludiek toneel, zelfgeschreven liedjes en andere acts worden vertoond door de leden. Verder geeft Particolartes songfestival iedereen een kans om onder begeleiding van een vaste band de sterren van de hemel te zingen. Ook hier geldt weer: je hoeft niet mee te doen, je bent ook van harte welkom als publiek! Verder worden er gedurende het jaar verschillende feesten georganiseerd, zijn er twee introductie-weekenden en twee buitenlandweekenden.

Eten en borrel Particolarte

Natuurlijk heeft niet alles wat Particolarte doet met kunst te maken. Zo kun je elke maandagavond om 20.00 uur (voor 3 euro) komen eten in de Krater, met aansluitend een gezellige (thema)borrel tot diep in de ochtend. 

Geen ontgroening bij Particolarte

Tenslotte is Particolarte een open studentenvereniging zonder hiërarchie, verplichtingen of ontgroening. Doe vrijblijvend mee aan een van de activiteiten (zie onze agenda op de website) of kom een keer langs op de borrel! Als je vragen hebt kun je altijd mailen naar info@particolarte.nl

Contact Amsterdamse Studenten Kunstvereniging Particolarte

Borreladres:
De Krater
Prinsengracht 181

particolarte.nl
info@particolarte.nl

Lees ook

Studie in het Engels
Abonneren op