U bent hier

Overige studentenverenigingen in Amsterdam

Bij overige studentenverenigingen ligt de focus niet op sporten of religie. Waar deze verenigingen wel voor staan? Dat kan van alles zijn! Van politiek tot maatschappelijke betrokkenheid en van internationale betrekkingen tot toneel: er is in Amsterdam Studentenstad keuze genoeg! Je kan natuurlijk ook lid worden van gezelligheidsverenigingen, studentensportverenigingen en religieuze verenigingen in Amsterdam Studentenstad. Waar je ook lid wordt: het draagt zeker bij aan je studentenleven!

Wil je niks missen van de verenigingen in Amsterdam Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

AEGEE Amsterdam (internationaal)

AEGEE-Amsterdam is een gezellige studentenvereniging met zo’n 650 leden. We hebben GEEN ontgroening en alle activiteiten zijn VRIJBLIJVEND van karakter: je bepaalt dus zelf hoe actief je wordt binnen onze vereniging.

Senti Questo (internationaal)

Senti Questo is een internationale studentenvereniging, gelinkt aan de Hotelschool Den Haag. Senti Questo brengt studenten bij elkaar door middel van feesten en evenementen.

SIB (internationaal)

SIB is dé internationaal georiënteerde studentenvereniging van Amsterdam. Bij SIB krijg je de kans om allerlei instanties en organisaties te bezoeken.

ASVA

Het begin van je studietijd betekent het begin van een nieuw leven. De ASVA studentenunie helpt je hierbij! Zij geven antwoord op al jouw vragen.

Amsterdams Studenten Orkest (orkest)

Het Amsterdams Studenten Orkest is een jong studentenorkest in Amsterdam onder leiding van dirigent Peter Veenhuizen. Er zijn geen audities, iedereen is welkom.

ASKV Particolarte (kunst & cultuur)

Particolarte is een studentenvereniging gericht op kunst en cultuur. Op allerlei manieren kun je bij ons je creativiteit uiten.Zo zijn er meer dan 20 commissies voor allerlei verschillende kunstvormen