U bent hier

Studentenverenigingen in Amsterdam

Amsterdam biedt studenten niet alleen talloze studiemogelijkheden. Ook op het gebied van studentenverenigingen is er volop keuze.

Meer dan 40 studentenverenigingen in Amsterdam

In Amsterdam zitten meer dan 40 studentenverenigingen. Er zijn gezelligheidsverenigingen, studentensportverenigingen of met een andere inslag. Hieronder het overzicht van alle studentenverenigingen in Amsterdam

Lid worden bij een studentenvereniging in Amsterdam?

Weet je nog niet of je lid wilt worden bij een studentenverenigingen? Lees alle voor- en nadelen van lid worden van een studentenvereniging. Wij hebben voor jou het overzicht gemaakt met de belangrijkste punten.

Gezelligheidsverenigingen in Amsterdam

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel, maar vooral op samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd.

Sportverenigingen in Amsterdam

Een vereniging waar je sport en de gezelligheid van een studentenvereniging kunt combineren is altijd leuk tijdens je studententijd. Amsterdam biedt een groot aanbod van studentensportverenigingen. 

Overige studentenverenigingen in Amsterdam

Naast gezelligheids-, sport- en religieuze verenigingen zijn er nog een hoop andere verenigingen in Amsterdam. Van internationale verenigingen tot studentenverenigingen met een culturele inslag