U bent hier

Studentenverenigingen in Amsterdam

Amsterdam is een van de populairste studentensteden van Nederland. Er zijn een heleboel studiemogelijkheden aan de hogescholen en universiteiten en ook op het gebied van studentenverenigingen is er veel keuze!

Meer dan 40 studentenverenigingen in Amsterdam

In Amsterdam zijn meer dan 40 studentenverenigingen. Er zijn gezelligheidsverenigingen, studentensportverenigingen en verenigingen met een andere focus. Hieronder vind je het overzicht van alle studentenverenigingen in Amsterdam.

Lid worden bij een studentenvereniging in Amsterdam?

Weet je nog niet of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees dan ons artikel over wel of niet lid worden bij een studentenvereniging. Tijdens de introductieweek kan je ook naar alle open feesten van de studentenverenigingen. Je leert de verschillende verenigingen dan kennen en je komt meer te weten over de ontgroening. Je kan dan zelf beslissen of een studentenvereniging iets voor jou is!

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Amsterdam?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Gezelligheidsverenigingen in Amsterdam

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen waar gezelligheid voorop staat. De leden organiseren samen activiteiten en genieten van hun studententijd.

Sportverenigingen in Amsterdam

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen!

Studieverenigingen in Amsterdam

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Amsterdam Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Een studievereniging is verbonden aan een specifieke studie.

Overige studentenverenigingen in Amsterdam

Naast gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen en religieuze verenigingen zijn er nog veel meer studentenverenigingen in Amsterdam. Van politieke verenigingen tot culturele studentenverenigingen!