U bent hier

Introductieweek Amsterdam

Je studententijd in Amsterdam wordt natuurlijk ingeluid met een introductieweek. Mooie feestjes en kennis maken met medestudenten en studentenverenigingen in Amsterdam staan centraal. Naar welke introductieweek in Amsterdam je gaat, is afhankelijk van de instelling waar je gaat studeren.

Intreeweek - Universiteit van Amsterdam

De Intreeweek is de introductieweek van de Universiteit van Amsterdam. Gelukkig is studeren meer dan alleen colleges volgen, stapels literatuur doorwerken en blokken voor tentamens. Je periode als student in Amsterdam wordt een geweldig avontuur!

Om jou helemaal klaar te stomen voor de beste tijd van je leven, organiseert de Commissie Intree een memorabele introductieweek die je als student aan de UvA niet mag missen! Een vol programma met officiële introducties, informatiemarkt, maar ook leuke activiteiten en toffe feestjes! 

VU Introductiedagen - Vrije Universiteit

Als je gaat studeren aan de Vrije Universiteit, mag je deelnemen aan de VU Introductiedagen. Tijdens de introductiedagen leer je de campus van VU kennen, waar je je snel thuis zal voelen. Ook nemen de mentoren je mee naar de stad om de grootste studentenstad van Nederland te leren kennen. Deze dagen zitten dus boordevol met nieuwe informatie, maar draaien ook om feesten en nieuwe mensen leren kennen.

Introductie Hogeschool van Amsterdam

Bij de introductie van de HvA heeft elke faculteit meestal een eigen programma allemaal leuke activiteiten. Hierdoor leer je niet alleen de hogeschool en stad kennen, maar ook een heleboel studiegenoten! Grote kans dus dat je tijdens de intro al klasgenootjes leert kennen. De introductie mag je dus zeker niet missen als je begint met studeren aan de Hogeschool van Amsterdam!

Andere introducties in Amsterdam

Naast de HvA, zijn er nog veel meer hogescholen in Amsterdam die allemaal een eigen introductie hebben. Zoek dus even uit hoe de introductie eruit komt te zien als je je hebt ingeschreven voor een studie! Het is ook echt een aanrader om naar de introductie van je universiteit of hogeschool te gaan. Het programma zit meestal vol met feestjes, chillen, cultuur, muziek, wetenschap en andere leuke activiteiten. Ook krijg je allerlei handige info en je maakt sneller nieuwe vrienden. De introdagen zijn dus het perfecte begin van jouw studententijd.

Wil je ook tijdens je studie niks missen van het Amsterdamse studentenleven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je krijgt maandelijks handige tips, toffe hotspots, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

 

Lees ook

Abonneren op