U bent hier

NHL Stenden Hogeschool

Vanaf 2018 bundelen Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool hun krachten en gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool.

Op deze school halen studenten, medewerkers en partners elke dag het beste uit zichzelf. De hogeschool is sterk verankerd in de regio met een uitgesproken internationaal profiel. Er zijn vestigingen in het binnen- en buitenland. De school is altijd op zoek naar innovatieve methoden en manieren om werkveld, onderwijs en onderzoek met elkaar te verbinden. Studenten, docenten en onderzoekers werken in kleine teams aan echte vraagstukken en toetsen hun innovatieve ideeën in de praktijk.

De hogeschool biedt verschillende hbo-opleidingen aan op gebieden van onder andere: Bestuur en recht, communicatie en media, onderwijs, techniek en zorg en welzijn. De opleidingen kan je voltijd, duaal of deeltijd volgen.

Op de hogeschool is het ook mogelijk om werken en studeren te combineren. De hogeschool heeft verschillende locaties. De hoofdlocate is gevestigd in Leeuwarden. Hieronder vind je de gegevens van de vestiging in Amsterdam.

NHL Steden Hogeschool Amsterdam
Huys Azië
Jollemanhof 5
1019 GW Amsterdam
studeren@nhlstenden.com
+31 (0)58 251 34 00

Lees ook

hbo naar universiteit
Abonneren op