U bent hier

Lucia Marthas Institute for Performing Arts

Het Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA) is een onderwijsinstituut voor iedereen met talent. LMIPA richt zich op het drieluik van de performing arts: dans, acteren en zang.

Het hbo-bacheloronderwijs binnen het Lucia Marthas Institute for Performing Arts wordt in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen aangeboden op onze vestigingen in Amsterdam en Groningen.

HBO opleidingen

  • Hbo Dans: deze opleiding leidt je in vier jaar op tot podiumkunstenaar binnen het werkveld van de performing arts. Binnen de opleiding wordt de nadruk gelegd op het drieluik van dans, acteren en zang. Vanaf het derde jaar ga je je eigen skills meer verdiepen. 
  • Hbo Docent Dans: de afgestudeerde hbo’er Docent Dans is niet alleen voorbereid op het dansdocentschap, maar is in de visie van LMIPA tevens een competente podiumkunstenaar. Deze opleiding duurt vier jaar.
  • Ad Dans: de opleiding Associate degree (Ad) Dans richt zich op danstalenten, die om wat voor reden dan ook niet direct de vierjarige bacheloropleiding willen gaan volgen. Deze opleiding geeft wel de mogelijkheid om een vervolgopleiding te doen op bachelorniveau. 

Contact Lucia Marthas Institute for Performing Arts

Gabriël Metsustraat 7
1071 DZ Amsterdam

info@luciamarthas.nl
www.luciamarthas.nl

Lees ook

hbo naar universiteit
Abonneren op