U bent hier

InterCollege Business School

Ondernemend Leren is ideeën omzetten in daadkracht

Wat is ondernemend leren voor jou? Leren door te doen, door theorie direct toe te passen in de praktijk. De praktijk is immers de beste leerschool. Als student bij Inter College Business School draait het om het omzetten van jouw ideeën en jouw talent in daadkracht. Voor een goed idee geldt hetzelfde als voor talent: het heeft pas waarde als je er iets mee doet. Hard werken en niet opgeven. Doorzetters verwezenlijken hun droom, zo luidt onze visie. Bedrijfsbezoeken, stages, studiereizen en seminars, ze behoren onlosmakelijk bij de studie aan het Inter College. Naast de colleges en practica bereiden de docenten, die allemaal zelf succesvol ondernemer zijn, jou voor op het bedrijfsleven.

Start je eigen bedrijf, of neem er een over

Onze HBO Bedrijfskunde stoomt je klaar om je eigen bedrijf te starten, met een focus op hetMKB. We besteden extra aandacht aan bedrijfsovernames en opvolging binnen de familie. Natuurlijk kun je ook aan de slag als leidinggevende binnen een bestaande onderneming.

Internationaal erkend diploma 

Als afgestudeerde ontvang je het internationaal erkende diploma, en de officiële titel Bachelor of Business Administration (BBA).

Kom een dag meelopen

Wil je weten of HBO Bedrijfskunde iets voor je is, kom dan eens langs voor een goed gesprek. Of loop een dag mee. Elke week kun je meelopen, neem contact met ons op voor een afspraak of ga naar www.intercollege.nl voor de geplande open dagen.

Contact Inter College Business School

Passeerdersgracht 23
1016 XG Amsterdam

bedrijven@intercollege.nl
www.intercollege.nl

Lees ook

hbo naar universiteit
Abonneren op