U bent hier

EuroCollege Hogeschool

Welkom op het eurocollege: de best presterende school van nederland. EuroCollege is een kleinschalige, particuliere school die mbo- en hbo-opleidingen aanbiedt met de studierichtingen events, hotel, business en entrepreneurship. Een unieke school die zich ‘de best presterende school van Nederland’ mag noemen.
 

Maximaal 150 studenten

EuroCollege opende in 1949 voor het eerst haar deuren. Het doel was simpel: een alternatief bieden voor het anonieme, grootschalige onderwijs, en dat is gelukt. EuroCollege is anders. Een EuroCollege telt hooguit 150 studenten. De visie van de school is dat focus en motivatie de ingrediënten zijn tot succes. Dat betekent dat studenten niet alleen werken aan kennis maar ook aan hun mindset, wilskracht een daadkracht. Op het moment dat je een EuroCollege-diploma in ontvangst neemt, ben je klaar voor het bedrijfsleven.

Versnelde opleidingen

De school biedt daarbij versnelde opleidingen aan. Dit houdt in dat studenten een mbo-diploma in 2 jaar kunnen behalen of een hbo-diploma in 3 jaar. De workload vraagt dan ook het een en ander.Daarom is EuroCollege alleen geschikt voor ambitieuze leerlingen die uitgedaagd willen worden en willen leren hoe je de juiste focus en motivatie kunt ontwikkelen.
 

Kleinschalig onderwijs en praktijkervaring

Wat EuroCollege vooral bijzonder maakt is het centraal stellen van kleinschalig onderwijs en praktijkervaring. Het concept ‘Learning By Doing’ loopt als een rode draad door alle opleidingen. De studenten krijgen les in groepen van circa 15 leerlingen en in het tweede jaar gaan de studenten aan de slag met het organiseren van een real-life project. Zij krijgen hierbij te maken met echte opdrachtgevers, echte budgetten en echte deadlines. EuroCollege studenten hebben in het verleden meegewerkt aan grootschalige evenementen zoals het ABN-AMRO Tennis Tournament, de Miljonaire fair, charities en de 4 mei dodenherdenking.

Hoogste slagingspercentage van Nederland

De populariteit en het succes van de school wordt onderbouwd door de resultaten van diverse onderzoeksinstellingen. Uit audits van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie blijkt dat het slagingspercentage van EuroCollege het hoogste is van Nederland. Daarnaast nam EuroCollege dit jaar voor het eerst deel aan de NSE-enquête. De school scoort ruim boven het landelijk gemiddelde en behaalt de hoogste score onder de Nederlandse privéscholen. Studenten van de opleidingen zijn met name tevreden over de groepsgrootte, de voorbereiding op de beroepspraktijk en het uitdagende onderwijs.
 

Vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht Eindhoven en vanaf september 2020 ook in Groningen

Dat studenten enthousiast zijn over de school is duidelijk. EuroCollege blijft groeien. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.  In september 2020 gaat de vijfde vestiging in Groningen open.

EuroCollege heeft ook veel open dagen. Stafleden en studenten van de school zullen op deze dagen jongeren van informatie voorzien over de school en de opleidingen. Ben je er nog niet zeker van wat je wil studeren? Kom dan langs met al je vragen of bestel onze EuroCollege brochure.

HBO en MBO opleidingen

EuroCollege is een particuliere instelling die opleidingen op zowel mbo als hbo niveau aanbiedt. Het EuroCollege focust zich op een select aantal opleidingen en hecht veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Het EuroCollege heeft naast een vestiging in Rotterdam ook een vestiging in Amsterdam.
 

Opleidingen

EuroCollege focust zich op het gebied van international business, ondernemen, marketing, hotelmanagement en eventmanagement. Het EuroCollege is ervan overtuigd dat wanneer een student zich op school goed voelt dat dit doorwerkt in de prestaties. Aandacht en gezelligheid is volgens deze school even belangrijk als hard werken en kwaliteit. Het EuroCollege heeft een divers aanbod aan opleidingen en biedt tevens de mogelijkheid om een versnelde mbo opleiding of hbo opleiding te volgen.

Starten in januari kan ook bij EuroCollege.
 

Contact EuroCollege


EuroCollege Amsterdam

Kabelweg 44
1014 BB Amsterdam

EuroCollege Eindhoven

Torenallee 3 (SX Eindhoven)
5616 LW Eindhoven

EuroCollege Rotterdam

Westblaak 139
3012 KJ Rotterdam

EuroCollege Utrecht

Oudenoord 325
3525 EP Utrecht

EuroCollege Groningen

EuroCollege zit vanaf september 2020 ook in Groningen. Meer weten? Mail of bel ons:

info@eurocollege.nl
eurocollege.nl
055 - 2115675