U bent hier

Hogescholen in Amsterdam

Amsterdam heeft ontzettend veel hogescholen. Hieronder bevinden zich vooral veel creatieve scholen zoals de Gerrit Rietveld Academie, The New School of the Amsterdam Fashion Institute. Lees er hier alles over.
 

Nederlandse Academie voor Beeldcreatie

De Nederlandse Academie voor Beeldcreatie is een opleidingsinstituut met twee faculteiten: de Nederlandse Fotovakschool en de Dutch Filmers Academy. Hier wordt kwalitatief vakgericht fotografie- en filmonderwijs gegeven dat nauw aansluit op de (veranderende) arbeidsmarkt.

NHL Stenden Hogeschool

Vanaf 2018 bundelen Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool hun krachten en gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool. Op deze hogeschool kan je verschillende hbo-opleidingen volgen.

EuroCollege Hogeschool

Welkom op het eurocollege: de best presterende school van nederland. EuroCollege is een kleinschalige, particuliere school die mbo- en hbo-opleidingen aanbiedt met de studierichtingen events, hotel, tourism, business, finance, asian studies en entrepreneurship. Een unieke school die zich ‘de best presterende school van Nederland’ mag noemen.

Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. De HvA heeft alle opleidingen verdeeld over twaalf interessegebieden.

Hogeschool Inholland Amsterdam

Hogeschool Inholland Amsterdam biedt de opleidingen gezondheid, sport, welzijn, life science, pedagogiek, sociaal werk en mondzorgkunde

Hogeschool Tio

Hogeschool Tio Amsterdam biedt hbo-opleidingen aan op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, e-commerce en business.

Hogeschool IPABO Amsterdam

Bij Hogeschool IPABO Amsterdam kun je zowel in voltijd als deeltijd de opleiding tot leraar basisonderwijs volgen.

InterCollege Business School

Als student bij Inter College Business School draait het om het omzetten van jouw ideeën en jouw talent in daadkracht.

The New School

The New School biedt een vierjarige hbo opleiding aan op het terrein van communicatie, creativiteit en ondernemen.

Gerrit Rietveld Academie

De Gerrit Rietveld Academie is een hogeschool voor Beeldende Kunsten en Vormgeving. Wij verzorgen een bacheloropleiding en vier masteropleidingen.

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten kun je naast de bekendere opleidingen ook terecht voor specialistische studies op het gebied van kunst en cultuur

Amsterdam Fashion Institute

Heb jij een passie voor mode en ben je overtuigd van je talenten? Dan heeft het AMFI-Amsterdam Fashion Institute voor jou dé opleiding.

Academie verloskunde

De HBO opleiding tot verloskundige is een zware studie die vier jaar duurt en kan alleen als fulltime opleiding worden gevolgd.

Academie Artemis

Styling is een functioneel en dynamisch vakgebied, een stylist een multidisciplinair professional.