Makkelijk online een professioneel cv maken in 15 minuten | 25% korting - CV5

Kortingscode: "studentensteden"

Online CV maken!

Met de online cv maker van CV5 kun je makkelijk vanuit je browser een professioneel CV maken en downloaden in PDF format. CV5 biedt vele unieke designs en kleuren waar je uit kunt kiezen. Via invulschermen zorgt CV5 stap voor stap dat je alles hebt beschreven. De indeling van de pagina is te wijzigen door onderdelen te verslepen. Eenmaal klaar kan het CV als PDF worden gedownload. Word, Office of andere programma’s zijn niet nodig; het werkt volledig in je browser. Dit bespaart je veel tijd zodat je meer tijd over hebt om te solliciteren.

25% Korting!

Krijg nu 25% korting op het maken van een CV! Maak gebruik van de kortingscode: "studentensteden".

Klik op onderstaande button en begin met het maken van jouw CV!

Bekijk kortingsactie

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!