← Terug naar overzicht

Originele cadeaus om te laten bezorgen in Amsterdam

originele cadeaus

Is er iemand jarig of ziek, of heeft iemand een nieuw huis: een cadeautje geven is altijd een goed idee! Laat iemand weten dat je aan hem of haar denkt op een speciale of verdrietige dag, of stuur zomaar iets leuks op. Het kan allemaal! Er zijn tegenwoordig superveel leuke cadeaus die je kunt laten bezorgen. Wel zo handig in deze tijd! Voor elke gelegenheid zijn leuke dingen te bedenken. Deze heb ik voor je op een rijtje gezet, zodat jij binnenkort iemand snel en origineel kunt verrassen! Lees snel verder!

Verjaardag

Het is altijd leuk om iemand te verrassen op zijn of haar verjaardag. Natuurlijk kun je gewoon een appje sturen of even bellen, maar een cadeautje laten bezorgen is toch veel leuker?! Denk aan een grote ballon bijvoorbeeld. Heel feestelijk! Het is ook leuk om een taart te laten bezorgen. Hoe origineel is dat? Bij een verjaardag hoort tenslotte taart. Kijk eens bij bakkers in de buurt of ze dat kunnen bezorgen. Nog leuker: een slagroomtaart met een leuke (of juist hele stomme) foto erop! 

Ziek

Als iemand ziek is of net een pittige operatie achter de rug heeft, dan verdient hij of zij wel een leuke verrassing. Je kunt een fruitmand laten bezorgen in Amsterdam om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Je kunt kiezen voor een doos vol fruit, een echte fruitmand of zelf een pakket samenstellen. Leuk cadeautje om lekker van op te knappen!

Nieuw stekkie

Als iemand net verhuisd is, is het leuk om een cadeautje te sturen. Zeker nu een housewarming er even niet in zit, is iets laten bezorgen een goede optie. Denk bijvoorbeeld aan een mooie plant. Je kunt online een mooie plant uitkiezen en deze wordt met liefde voor je aan huis bezorgd. Nu de lente eraan komt, is een kweeksetje ook een leuk en origineel cadeau. Als diegene een balkon of tuin heeft dan ;-). Een fotolijst met een mooie poster erin of een grote vaas met droogbloemen zijn natuurlijk ook altijd leuk om cadeau te doen! Weet je nog niet welke kleuren op de muren zitten, of wat voor interieurstijl er is? Dan kun je gaan voor een leuke cadeaukaart waarmee ze zelf een mooi housewarmingscadeau kunnen kopen!

Gewoon een gezellige avond

Uit eten gaan, bios pakken of losgaan in de kroeg zit er even niet in, dus we moeten iets leuks voor thuis bedenken. Het is een leuk idee om iemand een pakketje te geven voor een gezellige avond. Denk aan een borrelpakket bijvoorbeeld. Doe hier een paar speciaal biertjes in of wijn, en lekkere borrelhapjes. Maar ook pakket voor een gezellige filmavond is leuk om te geven. Doe popcorn in het pakket met een lekker drankje een cadeaubon om een film te huren. Jullie kunnen natuurlijk ook samen een gezellige avond hebben op afstand. Bijvoorbeeld door samen hetzelfde gerecht te eten tijdens het videobellen of online leuke spelletjes spelen.

In gekke tijden zoals nu is het goed en leuk om wat extra aandacht te geven aan vrienden en familie. Zit er iemand in een dipje? Stuur dan een kaartje, of doe wat vaker een videobelletje met een vriendin die alleen woont. Met z'n allen komen we hier doorheen!

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
Abonneren op