← Terug naar overzicht

Geld verdienen met een bijbaan vanuit huis doe je zo!

studentambassadeur worden bij topgiving

De studententijd is een behoorlijk dure periode uit je leven. Je moet de studie betalen, boeken kopen, misschien ga je wel op kamers en dan hebben we het nog niet eens over de activiteiten tijdens je vrije tijd. Een bijbaantje is essentieel, maar waar haal je die tijd vandaan? Je hebt het tenslotte al zo druk als student. Wil jij vanuit je kamer of huis snel geld verdienen zonder te hard te werken? Lees dan snel door!

Topgiving

Topgiving is misschien wel de oplossing voor jou. Dit bedrijf is een groothandel en is actief in Nederland, België en Duitsland. Hun assortiment bestaat uit meer dan 75.000 relatiegeschenken, premiums, promotieartikelen en bedrijfskleding. Topgiving hecht veel waarde aan gemak, snelheid en persoonlijke service waarmee ze elke ervaring uniek willen maken. En gemak… dat is een goede beschrijving voor het werk dat jij als ambassadeur kan doen.

Topgiving ambassadeur worden

Als Topgiving ambassadeur ga je gebruik maken van je netwerk. Je kent vast wel mensen met een eigen bedrijf of je zit bij een studentenvereniging. Je motiveert deze contacten om producten van Topgiving te bestellen. Plaatst deze bekende van jou een bestelling, of een aanvraag die resulteert in een bestelling, dan krijg je 5 procent van het verkoopbedrag exclusief BTW op je rekening gestort! Als iemand dus 1.000 pennen voor €2.000 koopt, dan ontvang je €100 op je bankrekening. Hoe snel verdienen is dat!

Hoe werkt het?

Het enige wat je nodig hebt is een goed verhaal en de overtuigingskracht om een organisatie over te halen om bij Topgiving de producten te bestellen. Je aanmelden als ambassadeur is net zo eenvoudig als het bijbaantje zelf. Je meldt je aan als ambassadeur, je vult jouw gegevens in en je ontvangt daarna een e-mail met jouw persoonlijke ambassadeursnummer. Als een persoon via jou besteld op de website van Topgiving, zorg er dan voor dat ze jouw ambassadeursnummer vermelden in de opmerkingen. Zo weet Topgiving dat jij de klant hebt aangeleverd en koppelen ze jou aan de bestelling. Zodra de betaling bij Topgiving binnen is, betalen ze jou de 5 procent van het verkoopbedrag exclusief BTW uit.

Extra verdienen

Doe je nou ontzettend je best en haal je 10 klanten binnen voor Topgiving? Goed bezig! Je krijgt als bedankje een leuk cadeau van Topgiving. Dit kan bijvoorbeeld een vat bier zijn voor je studentenhuis, een barbecue of een wijnpakket. Hoe leuk is dat! Als het ambassadeurschap een succes wordt, dan komt er een feest voor alle ambassadeurs. Zo leer je ook nog eens nieuwe mensen kennen!

Let op! Als ambassadeur ga je geen dienstverband aan, maar je moet het inkomen wel opgeven voor inkomstenbelasting. Let hier dus op bij je jaarlijkse belastingaangifte. Deze inkomsten kunnen gevolgen hebben voor je zorg- of huurtoeslag. Ben je benieuwd geworden en wil je meer weten over het bedrijf? Neem dan een kijkje op de website!

Wil jij graag werken door Topgiving, maar wil je wel een goede indruk maken? Wij geven je tips voor hoe je moet solliciteren!

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
Abonneren op