← Terug naar overzicht

Wil je een nieuwe telefoon? Zo bespaar je kosten!

Refurbished iPhone

Een telefoon is anno 2020 echt een basisbehoefte. Bijna iedereen, al helemaal studenten, hebben er eentje in hun zak zitten. Elk jaar worden er dan ook weer nieuwe telefoons op de markt gebracht door Apple, Samsung, noem maar op. Omdat ze zo razend populair zijn, zijn ze soms ook best prijzig. Met een refurbished iPhone bespaar jij op deze kosten!

Refurbished iPhone kopen

Als je een refurbished iPhone aanschaft, bespaar je voor jezelf tot wel zeker 200 tot 300 euro aan kosten. Refurbished telefoons zijn telefoons die eerder zijn terug gestuurd om verschillende soorten redenen en vervolgens zijn opgeknapt en weer klaargemaakt zijn voor de verkoop. Je koopt dus eigenlijk een nieuwe tweedehands telefoon. Het voordeel is dus niet alleen dat ze goed zijn opgeknapt, maar ook dat ze een mooi prijsje hebben. Je koopt bijvoorbeeld een iPhone 8 refurbished voor nog geen 400 euro!

Plus abonnement

Bij een telefoon hoort natuurlijk ook een abonnement. Als je een losse refurbished telefoon aanschaft zonder abonnement kan je daarnaast een sim only abonnement nemen. Deze zijn heel vaak spotgoedkoop en zo betaal je maar een paar euro’s per maand voor een fijn abonnement. Je kiest er dan ook zelf voor hoeveel MB’s, belminuten en sms’jes je wilt elke maand. Ga voor jezelf na hoeveel je per maand verbruikt en pas hier je abonnement op aan, zo kom je niet te zitten met extra kosten per maand! Daarnaast is het slim om altijd gebruik te maken van wifi waar het beschikbaar is. FaceTime of videobel bijvoorbeeld je vrienden via wifi in plaats van dat je ze belt. Zo bespaar je weer op belminuten. Download thuis ook wat series voor wanneer je onderweg bent, zo houd je je MB's in de zak!

Verzekering afsluiten

Ik wil niet alle studenten over één kam scheren, maar we zijn vaak heel slordig met onze spullen. Een iPhone kan vaak tegen een stootje, maar het zal je maar gebeuren dat deze de val helaas niet overleefd. Verzeker daarom je telefoon om op de lange termijn kosten te besparen! Een telefoonverzekering hoeft dan ook helemaal niet prijzig te zijn, voor een paar euro per maand heb je deze al!

Verzekeren is altijd een goed idee! Deze verzekeringen heb jij dan ook zeker nodig als student.

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
Abonneren op