← Terug naar overzicht

Tips: voordelig online tv kijken

canal digitaal

De tijden van kabeltelevisie zijn zo goed als voorbij en we kijken steeds meer online. Via een smart tv of Chromecast kun je alles streamen op jouw tv. En dat is maar goed ook, want zo mis je nooit iets en blijf je helemaal bij! Heel leuk en handig al die abonnementen die je afsluit om bij te blijven, maar het kost ook wat. Gelukkig kun je tegenwoordig best voordelig online kijken. Zowel films en series als live tv. Ik geef je een paar tips hoe je dat kunt doen.

Films en series

Misschien spenderen we wel de meeste tijd aan het kijken van films en series op de tv. We krijgen geen genoeg van alle streamingsdiensten. Het aanbod hierop lijkt oneindig en er is elke keer weer iets nieuws. Zo raken we nooit uitgekeken! Helaas kost een abonnement best wat geld, dus het is zeker niet goedkoop. Maar heb je er al eens over nagedacht om een abonnement te delen met anderen? Bijvoorbeeld met je huisgenoten of vrienden. Het is zonde van iedereens geld om ieder voor zich een abonnement af te sluiten. Weg met die losse accounts en delen maar! Let wel even goed op de verschillende abonnementsvormen. Bij Netflix bijvoorbeeld. Daar kun je bij het ene abonnement slechts op één scherm tegelijk kijken en bij de ander op vier schermen. Wel zo eerlijk als iedereen kan kijken wanneer hij wil!

Live tv en meer

Naast de goede films en series is het ook heerlijk om gewoon tv te kijken. Lekker ouderwets, zoals vroeger! Tegenwoordig kun je live tv kijken, maar wel pauzeren en terugkijken. Ideaal, want zo hoef je niks meer te missen! Met een mega aanbod aan zenders bij bijvoorbeeld Canal Digitaal kun je al jouw favoriete programma’s kijken. En goed nieuws! Sinds deze week hebben ze ook Canal+ Series geïntroduceerd. Daarmee heb je het beste van 2 werelden, namelijk een ruim aanbod aan zenders voor live tv én toegang tot de beste Europese series. Heb je een keer zo’n dag dat je écht niet je bed uit kunt komen? Dan kijk je het lekker vanuit bed met de Canal Digitaal TV-app voor op je telefoon, laptop en tablet. 

FOX 1, 2 en 3

De echte sportliefhebbers onder ons kunnen natuurlijk geen enkele wedstrijd missen. En wat is er beter dan alle eredivisiewedstrijden live kijken? Canal Digitaal biedt een super goede aanbieding voor studenten! Samen met je huisgenoten (of alleen) kun je een voordelig abonnement afsluiten om live tv te kijken. Inclusief de handige app, films en series én FOX 1, 2 en 3. Zo kun je overal en altijd genieten van de meest spannende wedstrijden. Zelfs onderweg! Het abonnement is de eerste maand gratis (!) en maandelijks opzegbaar.  

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
Abonneren op