← Terug naar overzicht

Moederdag in Amsterdam tijdens quarantaine vier je zo!

Moederdag in Amsterdam

De horeca en andere culturele uitjes zijn helaas nog steeds dicht deze Moederdag. Op zoek naar een manier hoe je je moeder dit jaar alsnog in het zonnetje kunt zetten? Wij zochten de beste quarantaine moederdagtips voor je uit!

Maak een strand- of boswandeling

Met z’n tweeën wandelen in het bos of strand, of elke andere prachtige groene, rustige is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook nog eens heel gezellig! Frisse lucht en goede gesprekken met je moeder zijn nooit verkeerd. Neem op een frisse dag een thermoskan thee mee, en op een zonnige dag een lekker drankje. Dekentje mee en genieten maar!

Bestel een high tea

Bij veel lokale horecagelegenheden kun je high tea’s of andere lekkere lunchgerechten bestellen. Thuis een high tea met je moeder houden met het eten van je lievelingsrestaurant is dan ook een goed alternatief! Daarnaast support je ook nog de Amsterdamse ondernemers die het door de huidige situatie erg moeilijk hebben. Wij zijn helemaal voor!

Doe een thuisspa

Pak de komkommers, maskers, crèmes en nagellak maar uit de kast! Samen met je moeder kun je ook een leuke thuisspa houden. Verzorg elkaars huid en nagels waarna jullie elkaar mooi. Super girly, maar wel leuk om met je moeder te doen! Daarna houden jullie uiteraard een photoshoot in de tuin zodat jullie deze bijzondere Moederdag nooit meer vergeten.

Kook uitgebreid voor je moeder

Liefde gaat tenslotte door de maag, dus je kunt je moeder op Moederdag uiteraard ook blij maken met een speciaal Moederdag drie gangendiner. Tip: als je extra indruk wil maken, maak je haar lievelingseten en koop die fles wijn of lekkere drankjes waarvan je weet dat je moeder die heerlijk vindt. Voor de sfeer kan je nog een mooie bos bloemen op tafel zetten.

Houd een ouderwetse spelletjesmiddag

Houden jullie ervan om (ouderwetse) spelletjes te spelen? Haal je jeugdsentiment weer omhoog en speel alle bordspellen en kaartspellen die jullie vroeger speelde weer opnieuw. Tip: Als jullie beiden fanatiek zijn en het vooral gezellig willen houden raden wij spellen zoals Monopoly af ;-).

Meer studentennieuws

money
winter
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden