← Terug naar overzicht

Deze Amsterdamse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

burger

De Amsterdamse horeca heeft – net als veel andere sectoren – een harde klap gekregen door de coronamaatregelen. Gelukkig zijn er een heleboel ondernemers die aan mooie initiatieven werken om hun klanten toch iets lekkers voor te schotelen. Je vindt hier onze favoriete restaurants in Amsterdam waar je tijdens de coronamaatregelen eten kan afhalen of laten bezorgen!

Burgermeester

Burgermeester is al jaren een begrip in Amsterdam en met drie vestigingen is er altijd wel eentje in de buurt. Door de circulatie van het coronavirus is het restaurantgedeelte tijdelijk gesloten. Gelukkig is Burgermeester wel open voor take away en delivery. Bij het zien van het afhaalmenu van Burgermeester loopt het water ons al in de mond. Verse burgers van Blonde d’Aquitaine rund die je kan aanvullen met verschillende toppings. Er is ook een vegetarische optie van Manchego kaas. Favoriet is de Cheese Deluxe mét een portie friet natuurlijk!

Rijsel

Liever Frans vanavond? Dan heb ik goed nieuws, want je kan nu ook eten bestellen bij Rijsel! Hun klassiekers – zoals de Bretonse vissoep en het rotisserie kippetje – bestel je via Deliveroo.

Compartir

Zit je thuis met je huisgenoten of vriend(in)? Dan kan een borrel zo nu en dan echt geen kwaad! Om je borrel compleet te maken kan je een overheerlijke borrelplank van Compartir bestellen. Zo kom je het weekend wel door ;).

RIJKS

Ook culinaire zaken in Amsterdam bezorgen tijdens de coronamaatregelen. Altijd al bij RIJKS willen eten? Dan kan je nu voor €32,50 een driegangenmenu afhalen of laten bezorgen. Misschien niet helemaal budget-proof, maar zeker een aanrader als je tijdens deze gekke tijden toch iets te vieren hebt. Om de sfeer van RIJKS na te bootsen, is er een brief van de chef met instructies bijgevoegd. Zo ben je toch een beetje uit eten!

Vessel

Dit relatief nieuwe restaurant, onder leiding van chef Ricardo van Ede, heeft een heerlijk afhaalmenu samengesteld. Zo kan je ook thuis genieten van de gerechten van Vessel terwijl je een goede Netflix serie, docu of film kijkt. Op het menu staan onder andere een riante (vegan) burger, bloemkool met shoarmakruiden of piepkuiken van de bbq.

Neni

Bij Neni kan je terecht voor Oost-Mediterraanse mezze. Denk aan baba ghanoush, hummus, een pita kip shoarma of een verrassend hoofdgerecht.

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden