← Terug naar overzicht

De leukste bijbanen in de zomer op een rijtje

Ook al lijkt het nog zo ver weg, voordat je het weet is het alweer zomervakantie! Er is niets fijner dan een relaxt baantje om de zomer door te komen en een buffertje op te bouwen voor het nieuwe collegejaar. Maar wat voor bijbaantjes zijn leuk én verdienen goed? Ik zet ze voor je op een rijtje!

Horeca

Horeca is altijd een goede optie en er is altijd vraag naar personeel. Over het algemeen is het uurloon niet per se heel hoog, maar vaak krijg je best veel fooi. Zeker in de zomermaanden is het heerlijk om buiten op het terras te werken. Ook is het vaak erg gezellig en maak je vrienden voor het leven!

Beveiliger op evenementen

Beveiliger op evenementen wordt ook steeds populairder. Zo maak je verschillende evenementen mee zoals onder andere de meest toffe festivals en krijg je hier nog voor betaald ook! Check eens de beveiligervacatures bij Holland Security Group. Zeker een aanrader!

Chauffeur

Dit is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar dit wordt steeds populairder onder studenten. Als je het leuk vindt om auto te rijden en om op verschillende plekken te komen, dan is dit misschien wel iets voor jou. Je kunt dit doen met je eigen autootje of in de auto van de klant. Vaak is de auto van de klant ook niet verkeerd om in te rijden! Je hebt bij deze baan niet echt zekerheid qua vaste uren per week of per maand, maar als je een beetje flexibel bent is dit natuurlijk geen probleem.

Straatverkoper

Ben je een echte praatjesmaker? Misschien is straatverkoper iets voor jou! Je kunt zo zelf of met vrienden op pad gaan om verschillende abonnementen te verkopen. Als het je lukt om iets aan te smeren, krijg je meestal een bonus bovenop je uurloon. Dit maakt het wel heel aantrekkelijk! Dit baantje is wel vooral leuk in de zomer. Lekker in het zonnetje je charmes in de strijd gooien!

Heel veel succes met het zoeken naar een leuk bijbaantje voor in de zomer. Heb je ook al gedacht aan een studiegerelateerde bijbaan? Goed voor op je CV!

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
Abonneren op