← Terug naar overzicht

Winterse hotspots in Amsterdam

winterse hotspots amsterdam

In de winter houd ik ervan om gezellig binnen te zitten met vriendinnen. Vaak gaan we naar een gezellig koffietentje in de buurt om te ontbijten of wat te drinken. In dit artikel laat ik je mijn 4 favoriete hotspots tijdens de winter zien.

@7

Als je zin hebt in oer Nederlandse gerechten ben je bij @7 aan het juiste adres. Ze serveren hier overheerlijke pannenkoeken zoals wij ze kennen. Geen dikke american pancakes met extreme toppings, maar juist de echte klassieker. Verder hebben ze ook wentelteefjes, een broodje kroket en verschillende andere lekkere gerechten. De inrichting is huiselijk en de bediening is ontzettend vriendelijk.

Adres: Scheldestraat 92, 1078 GN

De laatste kruimel

Niets zo lekker als in de winter een groot stuk taart naast je chocolademelk. Bij de laatste kruimel kan je de lekkerste taarten en gebakjes kopen. Naast zoetigheden verkopen ze ook traditionele quiches, sandwiches en sapjes. Goed nieuws voor studenten; zij krijgen 10% korting. Neem dus zeker je studentenpas mee!

Adres: Langebrugsteeg 4, 1012 GB

Spa Zuiver

Bij Hotel ZUIVER kan je elke dag van de week terecht bij hun eigen spa. Voor een paar tientjes kan je een hele dag relaxen in de sauna, een aromabad of in het zwembad. Loop je liever niet naakt rond? Dan heb je geluk! Op dinsdag en donderdag is het badkledingdag bij Spa Zuiver. Zo kan iedereen toch genieten van een dagje rust.

Adres: Koenenkade 8, 1081 KH

De hort op

Er is natuurlijk ook niks mis met de standaard activiteiten. Wat dacht je van de meest bijzondere musea van Amsterdam afgaan op zoek naar de mooiste treasures die de stad te bieden heeft. Is het op de dag dat je op pad gaat heerlijk weer en zelfs een zonnetje? Zoek dan de natuur op in de stad. We hebben de mooiste natuurplekjes in de stad voor je opgezocht. 

Hierna een hapje eten, maar wel op je studentenbudget? Dit zijn 5 tips om goedkoper uiteten te gaan in Amsterdam!

Meer studentennieuws

studentenkamer opknappen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden