← Terug naar overzicht

De leukste cadeauwinkels van Amsterdam

kerstcadeaus

De feestdagen komen eraan en dat betekent… cadeautjes kopen! Ik vind dit elk jaar weer een hele opgave. Meestal heb ik geen idee wat ik iemand moet geven en heb ik vaak niet de tijd om uitgebreid de stad in te gaan. Hopelijk maakt deze blog met leuke cadeaushops in Amsterdam het een stuk makkelijker voor jullie!

Kikkerland

Deze webshop is een goudmijn aan cadeaus. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Van badproducten tot games en van reisspullen tot huisdecoratie. Zo kan je iemand blij maken met massagetools, een draagbare barbecue of een rainbowmaker. De prijzen verschillen natuurlijk per product, maar je kan hier al gauw een bijzonder cadeau kopen voor een redelijk bedrag.

Website: kikkerland.com

Restored

Bij Restored kan je zowel online als offline terecht. Deze winkel verkoopt vooral designerproducten, waardoor de meeste spullen wat prijziger zijn. Als je op zoek bent naar een leuke tas, sjaal, juweel of parfum dan ben je hier aan het juiste adres. Ook hebben ze leuke producten om het huis op te fleuren.

Website: restored.nl
Adres: Haarlemmerdijk 39, 1013KA Amsterdam

Antiekcentrum

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Dan raad ik je aan om rond te neuzen in het Antiekcentrum. Deze winkel aan de Elandsgracht lijkt klein, maar eenmaal binnen kan je zelfs verdwalen in dit tweedehandsparadijs. Er zit geen structuur in de opstelling van de verschillende producten: juwelen, bestek, borden, kopjes, banken, stoelen en schilderijen zijn over de hele winkel verspreid. Neem de tijd en je vindt hier de mooiste schatten!

Adres: Elandsgracht 109, 1016 TT Amsterdam

Radbag

Als je geen zin of tijd hebt om lang naar een cadeau te zoeken, ben je bij Radbag aan het juiste adres. Op deze website kan je namelijk per categorie shoppen. Zo kan je kiezen voor “kerstmis voor hem” als je een cadeau voor je broer, vriend, neef, vader of voor een andere man zoekt. Hetzelfde kan je ook doen met “kerstmis voor haar”. Je kan ook zoeken op andere categorieën zoals “Beste”, “Nieuw” en “gepersonaliseerd cadeau”. Het aanbod is oneindig.

Website: radbag.nl

Musea giftshops

Als laatste tip geef ik je mee om ook eens rond te snuffelen in de giftshops van een musea. Je vindt hier niet alleen kunstcadeaus, maar ook leuke gadgets. Mijn favoriete giftshops zijn die van het Stedelijk Museum en het Eye. Hier vind je de vetste posters, boeken, shirts, spelletjes en soms ook juwelen. Maak een rondje door het museum en koop een uniek cadeau in de shop.

Heb je nog steeds geen idee wat je nou wilt geven en waar je dta vandaan moet halen? Lees dan ook onze blog originele cadeaus voor de feestdagen voor meer inspiratie!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden