← Terug naar overzicht

Dit zijn de oud en nieuw feestjes in Amsterdam waar jij naartoe wilt!

vuurwerk fireworks

2019 komt langzamerhand aan zijn einde. Gelukkig zijn er in Amsterdam meer dan genoeg feesten om knallend het nieuwe jaar in te gaan. Met zoveel aanbod is het lastig om een keuze te maken, dus wij zochten de vetste feesten voor jou uit!

TIKTAK NYE

Houd je van Hiphop en van grote namen? Dan is TIKTAK NYE hét oud en nieuw feest voor jou! Met Lil Kleine, Frenna, Bizzey en nog veel meer bekende artiesten kan het niet anders dan een feestelijke avond vol clubbangers worden! TIK TAK NYE vindt plaats in AFAS Live. Kaarten kun je kopen vanaf €47,50.

Awakenings New Years Eve

Krijg jij geen genoeg van techno? Dan is Awakenings de plek waar jij moet zijn met oud en nieuw! Awakenings vindt je dit jaar in de Gashouder in Amsterdam. Kaartjes zijn beschikbaar vanaf €55,00.

Girls Love DJ’s

Wil jij tijdens oud en nieuw dansen op de lekkerste beats van populaire DJ’s? Girls love DJ's NYE is het feest om dansend 2020 in te gaan! De locatie van het feest is Air Amsterdam. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €36,90.

Flirterz NYE

Zijn 'extravagant', 'spectaculair' en 'special effects' woorden waar jij wel raad mee weet op oud en nieuw? Flirterz organiseert een gemaskerd bal! In The Box in Amsterdam kan jij  spetterend het nieuwe jaar in knallen. Leuke bijkomstigheid: vanaf €15,00 kan je hier al bij zijn!

Encore Amsterdam

Is afrobeatz en dancehall jouw genre? Dan weet Encore wel raad met je op de 31e! In de Melkweg kun je dan ook losgaan met de heetste hits op het grootste nieuwjaarsfeest van Amsterdam. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €45,00.

Straatfeesten

Geen zin om geld uit te geven aan een kaartje? In Amsterdam zijn er verschillende straatfeesten gaande rondom de Nieuwmarkt en het Leidseplein. Lekker low budget en ook erg leuk! Of vier oud en nieuw op een hele andere manier dit jaar!

Waar ga jij oud en nieuw vieren dit jaar?

Meer studentennieuws

thuis studeren
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden