← Terug naar overzicht

Je appartement of kamer upgraden doe je zo!

tvbeugel

Het gebeurt niet heel vaak, maar soms hebben studenten het zeldzame geluk dat zij een appartement vinden met een aparte slaapkamer. Dat geluk stond destijds ook aan mijn kant. Inmiddels woon ik dus al een aantal jaren met veel plezier in m'n appartementje. Tegenwoordig heb ik niet meer zoveel college en dus heb ik voor flink wat uren een bijbaan! Nu ik een wat betere cashflow heb, kan ik langzaamaan m'n appartementje wat gezelliger maken!

Van laptop naar tv!

Al jaren keek ik Netflix via m'n laptop. Dat was prima te doen, want zo makkelijk als je je laptop openklapt op de bank, neem je 'm ook gewoon mee naar bed. Heerlijk de ochtend starten met een aflevering van je favo serie, am I right?! Maar toch had ik een grote wens: een smart tv! Sinds een tijd heb ik een goede bijbaan, waardoor ik een aardig zakcentje heb verdiend. Nu is deze wens uitgekomen! Geen volledig nieuwe smarttv, maar via via heb ik er een weten te scoren en blíj dat ik ermee ben! Nu kan ik m'n woonkamer upgraden naar een echt goede zitkamer!

Woonkamer herinrichten

Zelf vind ik het wel leuk om regelmatig de boel te verbouwen, dus nu ik een échte tv in mijn bezit heb, zou dit uiteraard gaan gebeuren. Ik wilde vooral dat de tv aan de muur komt te hangen, maar je leest regelmatig van die dramatische verhalen dat de tvbeugel niet sterk genoeg was waardoor de hele boel naar beneden kwam. Ik besloot eerst wat onderzoek te doen voordat ik de eerste beste beugel zou kopen bij een elektronicawinkel. Uiteindelijk kwam ik uit bij deze ophangbeugel voor je tv. Op de website kun je jouw merk tv invullen, maar ook hoe je tv wilt kijken. Wil je 'm kunnen kantelen en draaien, of is dat niet nodig? Ik heb gekozen voor de tv beugel die kan kantelen en draaien. Ook wilde ik een tv meubel, die ik heel gemakkelijk heb gemaakt van verschillende maten pootjes en mooie planken, zoals je kunt zien op de foto boven dit stuk. 

Mijn ervaring

Klussen vind ik best leuk en ik vind het ook niet heel moeilijk, maar het ophangen van de beugel was zo makkelijk dat iedereen dit kan. Bij de tvbeugel zit een boekje waar ze met duidelijke tekeningen je stap voor stap laten zien wat je precies moet doen. Het kwam eigenlijk neer op drie stappen:

1. Bevestig de beugels vertical op je televisie.

2. Boor de horizontale beugel op de juiste plek met behulp van de schroeven en juiste plugs.

3. Klik de verticale beugels op de horizontale beugel.

En klaar! Supersimpel dus, de televisie hangt er heel mooi bij én kantelt heel soepeltjes. Ik ben er heel tevreden mee!

Wil jij ook langzaamaan je kamer of appartement wat gezelliger maken zonder heel veel geld uit te geven? Lees dan mijn blog van A tot Z: de gids tot de perfecte kamer!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden