← Terug naar overzicht

5 winkels in Amsterdam voor nieuwe meubels!

Ben jij op zoek naar nieuwe meubels of ga je voor het eerst op kamers? Amsterdam biedt vele leuke winkels om nieuw meubilair te kopen! Hier heb je een vijf geweldige zaken voor nieuwe meubels

1. Ikea

Iedereen kent de Ikea. Het is dé studentenwinkel als het gaat om meubels. Deze classic kan niet ontbreken in dit rijtje. De Ikea zit in Amsterdam in Zuidoost aan de Hullenbergweg 2. Ga heerlijk ontbijten of lunchen en maak er een dagje weg van.  Voor de lage prijzen krijg je prima kwaliteit meubels. Het is de studentenwinkel als het gaat om meubels. Er zijn zelfs studenten die studeren in het café van Ikea vanwege de gratis refill.

2. Made

Made is een meubelwinkel die een stuk duurder is dan de Ikea maar wel veel origineler. Je koopt de meubels direct bij de ontwerpers via Made. Eens per week geeft Made de bestellingen door en wordt alles op maat gemaakt. Zo wordt er nooit teveel geproduceerd en dat is goed voor het milieu. De prijs is ook lager doordat alles in één keer wordt doorgegeven. Er is van alles te koop, van plantenpotten tot slaapbanken. Made heeft een showroom winkel in Amsterdam op Rokin.

3. Sofacompany

De Sofacompany is iets goedkoper dan Made en heeft drie winkels in Nederland. Naast Amsterdam zit er ook een Sofacompany in Arnhem en Rotterdam. Online kan je zelf je meubels ontwerpen en samenstellen! Veel valt te veranderen, tot het soort hout van de poten van banken aan toe. In Amsterdam zit de Sofacompany aan de Stadhouderskade 115, dichtbij het Rijksmuseum.

4. HAY Amsterdam

HAY is niet goedkoop maar wel uniek en stijlvol. Hay heeft een winkel in Rotterdam en Amsterdam. De zaak zit aan de Spuistraat 281abc, dichtbij metrohalte Rokin. De winkel is een showroom, je kan daar geen meubels zelf kopen. Online kan je de producten bestellen die je in de showroom ziet. Daarnaast is er online ook outlet te koop. Deze meubels hebben vaak hoge kortingen en komen uit het vorige seizoen. Daarom zijn ze afgeprijsd en goedkoper!

5. Tweedehands

Marktplaats en gratisaftehalen.nl zijn websites met allemaal goedkope of zelfs gratis spullen. Hier kan je je slag slaan als je weinig geld hebt maar wel andere meubels wilt. Het zijn niet altijd het meest nieuwe meubilair maar wel voor een lage prijs. Struin de site af op zoek naar gratis pareltjes. Check wel goed of de aanbieder te vertrouwen is!

Meer studentennieuws

introductieweek
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden