← Terug naar overzicht

5 x: de lekkerste pizza's van Amsterdam

pizza

Is pizza ook één van jouw favoriete guilty pleasures? Die van mij in ieder geval wel en aangezien ik het liefst zo vaak mogelijk (op een cheatday) pizza eet, heb ik al heel wat pizzeria's en restaurantjes getest. Lees snel verder want vandaag zet ik de lekkerste (en een aantal goedkope) pizzeria's van Amsterdam voor je op een rijtje!

 L​a Perla

Als je écht lekkere Italiaanse pizza's wil eten, dan moet je vooral eens bij La Perla ​gaan eten! De ingrediënten van alle pizza's komen wekelijks naar Amsterdam vanuit Italië. In het midden van de zaak is een grote steenoven waarin alle pizza's gebakken worden. Bij dit restaurantje lijkt het hierdoor net alsof je écht in Italia pizza's aan het eten bent. Je vindt La Perla aan de Tweede Tuindwarsstraat 14/53.

​De Pizzabakkers

De Pizzabakkers vind je maar liefst op 8 verschillende locaties in Amsterdam. Er is dus altijd wel eentje bij jou in de buurt! Ga hier vooral eens heen als je zin hebt in een lekkere pizza. Je kan bij de Pizzabakkers zowel lunchen als dineren. Bovendien is het zo dat er bij de Pizzabakkers ook iedere maand een nieuwe, lekkere pizza van de maand verschijnt. Zeker eens het proberen waard!

Pizza Heart Bar

Bij Pizza Heart Bar kan volgens hun écht iedereen terecht. Of je nou een vleeseter, vegetariër, vegan of zelfs een pizzahater bent. Bij de Pizza Heart Bar kan je vrijwel van alle pizza's een vegan variant bestellen. Begin vooral eens met de antipasti als voorgerecht. Daar krijg je in ieder geval geen spijt van ;).

​Vapiano

Waarschijnlijk zijn velen van jullie al bekend met Vapiano. De reden dat ik Vapiano toch tussen dit lijstje zet is, omdat ik persoonlijk vind dat je hier echt goede pizza's (en pasta's!!!) kan eten. Bovendien vind ik Vapiano echt een goed tentje als je zin hebt om buiten de deur pizza's wil eten, maar hier toch ook weer niet een hele avond aan kwijt wil zijn. Vapiano redelijk studentproof!

Happy Italy

Bij Happy Italy eet je superlekker én supergoedkoop. Happy Italy is echt studentproof: je hebt al pizza's voor nog niet eens 5 euro! Je vindt Happy Italy bij Amsterdam RAI aan de Zuidelijke Wandelweg. De pizza's en de pasta's zijn altijd supergroot, je zult niet met honger naar buiten lopen! En heb je nou zin in iets zoetigs na de pizza? Probeer dan echt eens de pizza nutella... Dat is in ieder geval mijn nieuwe guilty pleasure.

Hopelijk zit er een restaurantje bij die jullie nog niet ondekt hadden! Hebben jullie al zin in pizza gekregen?

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden