← Terug naar overzicht

Net je rijbewijs gehaald? Claim de gratis ANWB Rijbewijsbox en een jaar gratis Wegenwacht Service!

auto ANWB Rijbewijsbox

Heb jij maximaal een jaar geleden je rijbewijs gehaald? Dan heb je geluk, want wij kwamen een megagoede deal voor je tegen! Als je tussen de 18 en 25 jaar bent kan je namelijk gratis de ANWB Rijbewijsbox bestellen. En je krijgt er ook nog een jaar lang gratis Wegenwacht Service bij! Wat er allemaal in de box zit en hoe je hem bestelt? Je leest het hier!

Wat zit er in de ANWB Rijbewijsbox?

In deze box zitten allemaal handige gadgets voor in de auto en producten voor onderweg. Denk aan snacks, doekjes om het interieur van je auto schoon te maken en een USB-aansluiting, zodat je je telefoon kunt opladen. Superhandig dus en gratis!

Hoe bestel ik de ANWB Rijbewijsbox?

De ANWB Rijbewijsbox bestellen, doe je via het online formulier. Je kunt hem dan gratis afhalen bij een ANWB-winkel. Je hoeft bij de winkel alleen even je rijbewijs te laten zien, zodat zij kunnen checken of je tussen de 18 en 25 jaar bent en minder dan een jaar geleden je rijbewijs hebt gehaald. Nadat je de ANWB Rijbewijsbox online hebt aangevraagd en de box hebt opgehaald in de winkel maak je meteen een jaar gratis gebruik van Wegenwacht Service.

Wat kan ik met Wegenwacht Service?

Dit is misschien wel het grootste cadeau, want dit kost normaal €30,- per jaar tot je 25e. Met Wegenwacht Service krijg je gratis advies bij twijfelgevallen, heb je recht op pechhulp in Nederland (behalve in je woonplaats) en pechhulp als je in een geleende auto rijdt. Top deal voor studenten dus ;).

Vraag hier je ANWB Rijbewijsbox aan!

 

 

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden