← Terug naar overzicht

5 x de leukste dates voor Valentijnsdag in Amsterdam

Het is weer bijna zo ver: Valentijnsdag! Dé dag om je vriend of vriendin eens flink in de watten te leggen. Nog niet echt inspiratie voor een leuke én originele date? Lees dan snel verder, want vandaag zet ik voor jullie 5 leuke date-ideeën in Amsterdam op een rijtje. Ohja... Is het nou niet gelukt om een date te scoren? Niet getreurd, deze activiteiten kun je ook gewoon met je beste vriend(in) doen ;).

De Foodhallen

Zijn jij en je lief allebei dol op eten en het liefst van alles wat? Dan is het misschien wel een leuk idee om met je vriendje of vriendinnetje naar de Foodhallen te gaan! De Foodhallen vind je op het Bellamyplein en zijn iedere dag minstens tot half 12 's avonds geopend. Je vindt hier écht allerlei verschillende keukens, superlekker eten én er hangt gewoon een mega gezellige sfeer. Als jij nou nog je favoriete persoon meebrengt naar de Foodhallen, dan wordt het sowieso een top date!  

​A'dam Toren

Ben je nou echt op zoek naar een next level date? Neem je date dan mee naar de A'DAM Toren! Hier kunnen jullie eerst hand in hand schommelen boven Amsterdam en daarna kunnen jullie samen uitgebreid dineren in de toren. Het enige waar jullie zelf voor moeten zorgen is de liefde, want het uitzicht én het eten in de A'DAM Toren zijn écht bijzonder. Mocht je deze locatie hebben uitgekozen om je liefde mee te verrassen, dan kan je date sowieso niet meer stuk.

​TonTon Club

Houden jullie beiden van gamen of wil je even aan je lover laten zien hoe goed je wel niet bent in het spelen van spelletjes? Ga dan op Valentijnsdag samen naar TonTon Club! TonTon Club noemt zichzelf hét speelparadijs voor volwassenen. TonTon Club heeft twee locaties, ééntje midden in het centrum op de Wallen en de andere bevindt zich in West. Je vindt hier zowel bordspellen als retrogames en je kan hier ook lekker drankjes drinken. TonTon Club bezoeken op Valentijnsdag is écht een leuk idee, als je een beetje tegen je verlies kan dan...

​Eye Filmmuseum

​Wil je je date verrassen door naar de bioscoop te gaan, maar is de bios toch net een tikkeltje te simpel voor deze bijzondere dag? Kijk dan eens of er een goede film draait in het EYE Filmmuseum. Neem bij Amsterdam centraal de ferry naar Buiksloterweg en je komt bij EYE uit. In dit mooie gebouw draaien vaak bijzondere en indrukwekkende films die je in normale bioscopen niet te zien krijgt. Bovendien is er ook een leuke bar waar je voor of na de film nog wat kan drinken. Super date dus!

​De Hortus

​Wanneer jij en je date allebei wel van mooie bloemen en planten houden raad ik zeker aan om de Hortus Botanicus eens te bezoeken. Je vindt hier de mooiste bloemen en planten. Leuk wanneer jij en je lover een wandeling aan het maken zijn om deze bijzondere plek daar aan toe te voegen. Bovendien is dit echt een instawaardige plek voor jullie #coupglegoals foto's! Het bezoeken van de Hortus Botanicus kost slechts €5,50 per persoon als jullie je studentenpas meeneemen. Het bezoeken van de Hortus is echt de moeite waard wanneer jullie beiden lovers van mooie dingen zijn.

Hopelijk zijn jullie een beetje meer geïnspireerd geraakt door deze 5 date-ideeën en staat jullie een mooie, liefdevolle Valentijnsdag te wachten! Is dit nou allemaal iets te veel van het goede voor jullie? Dan heb ik nog een laatste extra tip. Ieder jaar vinden er in verschillende McDonalds restaurants in Amsterdam ook uitgebreide Valentijnsdagdiners plaats. Houd hiervoor de site en Facebookpagina van de McDonalds even in de gaten. Misschien maak je je date daar uiteindelijk nog het gelukkigst mee ;)!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

 

Meer studentennieuws

lenovo laptop
Abonneren op