← Terug naar overzicht

Achter de schermen: geld verdienen op grote evenementen!

Latin Village - Verwiel en Wijngaard horeca uitzendbureau

Altijd al benieuwd hoe een dag achter de schermen van grote evenementen eruitziet? Verwiel & Wijngaard is een uitzendbureau dat al meer dan 25 jaar horecapersoneel voor grote evenementen in Nederland verzorgt. Denk aan De Vrienden van Amstel Live, Latin Village en golftoernooi KLM Open! Wij vroegen hen wat er nou zo leuk is aan het werk op grote evenementen. 

Ervaring opdoen op grote evenementen

Het leukste aan werken op grote evenementen is toch wel de ervaring die je opdoet. Je ziet hoe een groot evenement eraan toegaat achter de schermen. Er moet hard gewerkt worden om de bezoekers een onvergetelijke dag, avond of nacht te bezorgen. Als je zelf wel eens een festival bezocht hebt, dan weet je hoe magisch zo’n evenement kan zijn voor jou als bezoeker. Als je opeens achter de bar van Awakenings staat, dan zie je wat er allemaal moet gebeuren om deze belevenis te creëren. Hier leer je heel veel van! Ook bieden wij verschillende trainingen aan en zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Zo kan je van New Talent bijvoorbeeld doorgroeien naar Teamleader. Ben je benieuwd hoe je New Talent wordt? Check dan snel de vacature als horecaprofessional

Gezelligheid met je team van collega’s

Het teamverband is heel belangrijk om een groot evenement te laten slagen. Omdat elk geslaagd evenement voelt als een overwinning, vieren de teams regelmatig een feestje. Ook organiseert Verwiel & Wijngaard geregeld borrels waar de talenten elkaar leren kennen en er echt een teamverband ontstaat. Ook word je de eerste twee maanden goed begeleid, zodat je weet wat je te wachten staat en op wie je kan bouwen. 

 

Flexibiliteit bij werken via een uitzendbureau

Een ander voordeel van werken op grote evenementen is dat het superflexibel is. Omdat je via een uitzendbureau werkt, kan je zelf online aangeven wanneer je beschikbaar bent. Als je vakantie hebt, dan kan je vaak werken en als je tentamens hebt, dan geef je gewoon aan dat je niet kan! Voor studenten is dit dus een handige bijbaan voor naast hun opleiding. Ook stomen we onze talenten klaar voor de toekomst door hun gastvrijheid, leadership en mensenkennis bij te brengen. Hiermee hopen we al onze talenten een goede start van hun carrière te bieden. Niet alleen in de hospitality, maar ook daarbuiten.

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Meer studentennieuws

Abonneren op