← Terug naar overzicht

Opleidingen die je voorbereiden op een baan in het buitenland!

Internationale Opleiding

Wil je graag werken in een internationale omgeving en meer van de wereld zien? Dat kan! Met de onderstaande opleidingen krijg je deze kans. Ben je geboeid door andere culturen? Lijkt het je leuk om de arbeidsmarkt van een ander land te onderzoeken? Dan zijn de volgende opleidingen misschien iets voor jou!

Internationaal Toeristisch Management – Hbo

Deze opleiding Internationaal Toeristisch Management kun je zowel in het Nederlands als in het Engels volgen aan Hogeschool Tio Amsterdam. Wil je echt graag werken in de reiswereld? Dan is dit jouw opleiding! De opleiding combineert toeristische kennis met e-commerce. Tegenwoordig boeken we onze vakanties online, dus is het belangrijk dat je leert hoe dit proces werkt. Je leert bijvoorbeeld hoe je een website optimaliseert, maar ook over toerisme en vrije tijd, hoe je reizen samenstelt, hoe je klachten afhandelt en hoe je zakendoet met andere culturen. Tijdens de opleiding ga je op twee buitenlandse studiereizen. Daarnaast mag je maar liefst twee keer een stage lopen, ook dit mag in het buitenland!

International Business Management - Hbo

Ben je geïnteresseerd in de businesswereld? Dan is de opleiding International Business Management iets voor jou. Je leert namelijk hoe je internationaal zaken doet en contacten legt. Je leert onder meer over financiën, business & entrepreneurship, international management, communicatie en studeert natuurlijk af! Ook ga je op een internationale studiereis, waarin je internationale bedrijven bezoekt. En wat dacht je van alle internationale stagemogelijkheden?

Hotel- en Eventmanagement – Hbo

Ben je geïnteresseerd in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants en events? Ben je gastvrij en geïnteresseerd in andere culturen? Bij de opleiding Hotel- en Eventmanagement ( ook wel Hogere hotelschool genoemd) leer je alles over hospitality. Hotelmanagement en Eventmanagement vormen de hoofdmoot. Je loopt een (internationale) stage bij bijvoorbeeld een tophotel op de Cariben of een bekend internationaal festival! Je kunt deze hbo-opleiding zelfs in drie jaar doen, al moet je dan wel hard doorwerken in de zomers.

Commercieel Business Management – Mbo-niveau 4

Bij de opleiding Commercieel Business Management krijg je vakken zoals management & organisatie, communicatie, bedrijfsadministratie en diverse talen, gericht op business en sales. Zo leer je bijvoorbeeld meer over internationalisering, import en export, interculturele communicatie en business etiquette. Met jouw opleiding kun je aan de slag als salesmanager, accountmanager of als ondernemer. Je kunt natuurlijk ook doorstromen naar een hbo-opleiding!

Wil je meer weten over deze internationale opleidingen? Bezoek dan open dag van Tio Amsterdam voor meer informatie!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Wordt dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Esmee studentondernemer studentensteden
Abonneren op