← Terug naar overzicht

Wat is jouw planning na de eindexamens?

Je hebt net je laatste examen afgemaakt, de zon shined en de zomerkriebels stromen door je lijf. Je bent eindelijk klaar! Dus is het hoogst tijd voor een welverdiende eindexamenviering. Maar wat staat er bij jou op de planning? Hieronder staat precies wat jij na je examens kan doen.

Organiseer zelf een feest

Er is genoeg te doen, want overal wordt er speciaal voor jou feestjes georganiseerd. Maar wat nou als je gewoon lekker zelf iets onderneemt? Organiseer een feestje thuis! Wel met toestemming van le ouders. Er is natuurlijk genoeg reden voor feest na al die examens. Vier het gezellig met je vrienden en voor een grotere aanpak, de mensen uit je klas anders heel je school. En als het niet thuis kan, kan het ergens anders wel. Toch? ;)

Vakantie

Na je examens gelijk door naar Schiphol? Waarom niet eigenlijk!? Plan een vakantie in en vier lekker feest in de zon. Om helemaal in de feeststemming te komen kan je natuurlijk ook gelijk het beste naar een bestemming waar ze voorzien zijn van top festivals en clubs. Zoals Albufeira, Ibiza en Chersonissos.

Dagje weg

Als je liever geen kater wilt hebben de volgende dag, dan kan je je ook op een lekker dagje weg voorbereiden. Zo kan je ook de opluchting van je examenstress goed uitleven. Ga lekker winkelen of lunchen in een stad waar je nooit geweest bent.

Festival

In midden juni zijn de meeste examens afgelopen. Maar juni is ook niet zomaar een maand want ja dan worden ook de leukste festivals georganiseerd. Op festivals hangt er een lekkere sfeer, iedereen ziet er mooi uit en het is mooi weer. Hier kan je ook nog mooie herinneringen delen als die nog overblijven na al die Corona’s.
Ga met je beste vrienden dansjes doen bij Amsterdam Open Air of bij OHM in Delft. Er zijn genoeg feestjes om uit te kiezen!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Wordt dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

 

Meer studentennieuws

Abonneren op