← Terug naar overzicht

Met deze bijbaan kom je op de tofste festivals!

Kan jij wel een extra zakcentje gebruiken? Dan hebben wij een hele vette bijbaan voor je gevonden als Event Security Officer. Je werkt dan onder andere op hele toffe evenementen en misschien wel samen met je vrienden. Benieuwd wat het precies inhoudt? Lees dan snel verder!

Wat doet een Event Security Officer (ESO)?

Als Event Security Officer (ESO) werk je op allerlei evenementen die variëren van 100 tot 100.000 bezoekers! Als ESO zorg je ervoor dat dit soort evenementen veilig verlopen en je draagt bij aan de unieke beleving van de bezoekers. Je taken kunnen bestaan uit:

  • Het waarborgen van de veiligheid backstage, op het podium of showgedeelte;
  • Midden in het evenement, tussen de feestgangers, toezicht houden op de evenementen-locatie en de veiligheid;
  • Het oppervlakkig fouilleren van mensen bij aankomst van het evenement.

Omdat er veel studenten worden gezocht om als ESO aan de slag te gaan, kan jij je samen met je vrienden aanmelden als Event Security Officer. Superleuk, want dan kan je dus ook samen met je vrienden aan de slag op evenementen. Je kan je natuurlijk ook gewoon alleen aanmelden en grote kans dat je (student)collega’s krijgt waar het mee klikt.

Gratis opleiding tot Event Security Officer

Zie jij het wel zitten om deze zomer op de gezelligste evenementen te werken als ESO? Dan hebben we goed nieuws voor je! Als je een hbo-, wo- of mbo-4opleiding volgt dan worden de cursuskosten volledig gedekt. De cursus kan je online volgen en kost je slechts een paar uur van je tijd. Aanmelden kan via Powerplay People | LINQ. Wil je meer informatie? Dan kan je ook even de vacature bekijken.

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Meer studentennieuws

Abonneren op