← Terug naar overzicht

De leukste kerstfilms

Christmas: you love it or hate it. Maar wat doe je Eerste en Tweede Kerstdag? Veel te drukke plekken kun je maar beter ontwijken, dus blijf lekker thuis! Met een dekentje en chocolademelk op de bank en de hele dag kerstfilms kijken met je vrienden of familie! Wij hebben alvast de leukste films voor je uitgezocht. 

Office Christmas Party (2016)

Deze film is nog vrij nieuw. Vorig jaar met kerst heb ik deze gezien in de bioscoop. Als je van humoristische films houdt, dan is dit echt een aanrader! In deze film spelen onder andere T.J. Miller, Jennifer Aniston en Jason Bateman. Het gaat over een familiebedrijf waarvan de CEO dreigt de afdeling van haar feestende broer Clay te sluiten. Samen met collega’s bedenken ze dat het binnenspelen van een grote klant de laatste kans is om hun baan te redden. En hoe doen ze dit beter dan met een kerstfeest? Het heftige feest loopt dan helemaal uit de hand…

The Night Before (2015)

The Night Before is ook een hilarische comedy. Hierin spelen Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen en Anthony Mackie. De film gaat over drie vrienden die elk jaar met kerstavond een reünie houden waarbij niets te gek is. Nu ze vinden dat ze volwassen zijn proberen ze zich te gedragen, wat zorgt voor grappige situaties.

Love Actually 1 & 2

Comedy, drama, romance… het zit er allemaal in. We kennen allemaal deze heerlijke romantische film die tegelijkertijd ook nog eens heel grappig en herkenbaar is. Deze film met onder andere Keira Knightley, Hugh Grant, Liam Neeson, Andrew Lincoln en Colin Firth heeft nu ook een deel 2! De tweede film is in 2017 uitgekomen en hierin is het vervolg van de liefdes in de eerste film te zien. Kun je lekker deel 1 en 2 achterelkaar kijken. 

Bad Santa (2)

Bad Santa vind ik zo’n heerlijke kerstfilm! Een dwerg, een dronken kerstman en een klein, zielig dik ventje. Alle ingrediënten voor een goede kerstmovie die hilarisch is. En nu is er dus ook nog eens een deel 2! Ik ben wel benieuwd hoe het met hun gaat aflopen…

Ice Age: A Mammoth Christmas

Voor alle liefhebbers van animatiefilms is dit echt een super Christmasmovie. Hoe kun je Ice Age nou niet leuk vinden? Sid maakt per ongeluk een kersttraditie van Manny stuk. Om ervoor te zorgen dat hij niet de zwarte lijst van de Kerstman komt, reist hij met Crash, Eddie en Peaches naar de Noordpool om het allemaal uit te leggen. Leuk voor het hele gezin!

The Polar Express

Deze animatiefilm kunnen we echt niet overslaan deze kerst. Voor mij is dit echt een must. Voor degenen die de film nog niet kennen: het gaat over een jongetje dat twijfelt over het bestaan van de kerstman. Hij komt in een magische trein terecht die naar de Noordpool reist. Hier ontmoet hij de Kerstman en komt nog veel meer verassingen tegen. Aanrader!

The Grinch

Geen kerst zonder Grinch. Elk jaar kijk ik hem weer. Dit heerlijke chagerijnige groene monstertje maakt mijn kerst compleet. Deze hilarische film gaat over The Grinch die kerst haat en er alles aan doet om dit te verwoesten. Ik ga hem weer kijken hoor!

Fijne kerstdagen

Maar goed dat we twee kerstdagen hebben, want eigenlijk wil ik ze allemaal zien! Ik hoop dat jij net zo blij wordt van onze collectie als wij. Wil je toch iets anders doen? Kijk dan in onze agenda wat er te doen is in jouw studentenstad!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Wordt dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Esmee studentondernemer studentensteden
Abonneren op