← Terug naar overzicht

6x de leukste webshops van dit moment (for her)

Het is winter en dat is te merken ook… Natte, koude winderige dagen waarbij niemand zin heeft om z’n warme stulpje te verlaten. Thankgod voor de webshops! Lekker vanuit je bed met een kopje warme choco de websites doorscrollen. We love it! Wij hebben daarom voor jou een aantal leuke webshops van dit moment op een rijtje gezet zodat jij die vervelende winter dagen door komt. Let natuurlijk wel even op of er genoeg op je studentenrekening staat ;).

Fashion

De eerste webshop ken je wellicht al. Het is namelijk Most Wanted NL. Dit is een van de hipste fashion webshops van het moment. Je kunt er leuke kleding scoren voor niet al te veel geld. Van mooie bikini’s tot aan warme hoodies. MostwantedNL heeft het. Ze hebben daarentegen ook een winkel in Rotterdam op de Oppert 290. Dus mocht het weer opklaren weet jij waar je next time heen gaat.

De tweede webshop die is aan te raden voor de hipste fashion items is Fash on Fleek. Deze webshop kwam ik laatst tegen op Instagram en ik was meteen enthousiast. De kleding is gebaseerd op trends van nu. Daarbij is het ook nog eens niet al te duur en de verzending is gratis! (Wat wil een vrouw nog meer?)

Zoek je nog een mooi jurkje? Dan is Yoins een aanrader. Hier hebben ze een heleboel leuke jurkjes voor een prikkie. Omdat de jurkjes zo goedkoop zijn kan je er een aantal bestellen of je trommelt wat vriendinnen op en bestelt samen wat, zodat je gratis verzending kan fixen. We blijven toch Hollanders hè ;)

Accessoires

Op Lovelymusthaves vind je de leukste accesoirs voor bij jouw kleding. De naam zegt het al, maar de sieraden die je hier kunt vinden zijn ook echt lovely! Wil je helemaal on point zijn voor het festivalseizoen? Dan moet je hier echt even kijken.

Ook Fashionthings heeft hele leuke accesoires. Buiten de bekende merken, bieden zij de leukste en origineelste eigen merk accesoires. Wil je altijd up-to-date zijn met jouw fashion? vergeet niet hier even te kijken!

Beauty

Voor de leukste beautyspulletjes van veel merken moet je even kijken op Boozyshop. De website bestaat al een aantal jaren en is flink uitgebreid qua assortiment. Ik bestel zelf ook weleens wat op deze webshop en het wordt altijd mooi verpakt zodat het als een echt cadeautje voelt wanneer je de doos openscheurt thuis.

Last but not least: Sephora. De zwarte bladzijde uit de geschiedenis die we liever allemaal zo snel mogelijk vergeten: Sephora ging weg uit de V&D-filialen… Niemand snapte waarom en ik persoonlijk vind dit de slechtste keuze ooit. I love Sephora! Je kunt alsnog bestellen op de website van Sephora alleen het minpunt is dat er verzendkosten en invoerrechten bij je bestelling komen en dit kan hoog oplopen. Desondanks is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen hier want ze hebben de mooiste producten die wij hier in ons kikkerlandje niet hebben. En wederom, bestel eventueel met vriendinnen samen zodat je de kosten kunt splitsen.

Te veel uitgegeven? 

Excuus voor als we jullie nu hebben aangespoord om geld uit te geven… Maar daarna kan je weer sparen! Geen idee hoe? Of kun je wel wat hulp gebruiken? Bekijk dan even onze tips om te sparen

Meer studentennieuws

zomerse recepten
Flatlay van een feesttafel met versieringen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Amsterdam Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden