← Terug naar overzicht

Popquiz Marathon 2018

Melkweg – Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam

Beschrijving

Op 9 mei is de Popquiz Marathon weer terug in Amsterdam. De Popquiz Marathon Amsterdam zal plaatsvinden in zes locaties rondom het Leidse plein, namelijk in de Melkweg, Café Eijlders, De Balie, De Koe, Genootschap Der Geneugten en Het Molenpad.

De Popquiz Marathon is een landelijk evenement over vijf steden verspreid die makkelijk met het OV vanuit de hele regio te bereiken zijn: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Meer dan 3.000 mensen doen mee aan 125 quizzen waar meer dan 3.000 fragmenten in verwerkt zitten. Wat de quizzen van de Popquiz Marathon 2018 zo bijzonder maakt, is het zeer diverse publiek dat mee doet; de Popquiz Marathon doet het erg goed bij jongeren van 20-35 jaar die van de meest uiteenlopende soorten muziek houden.

 

Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kun je op de plaatselijke hoofdlocatie je deelnamebewijs omwisselen voor een stempelkaart, goodiebag en blokkenschema. Elke ronde in elk café is anders, waardoor elk deelnemend team zijn eigen quizparcours kan samenstellen zonder dat hij twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Je hebt genoeg tijd om aan drie tot vijf rondes deel te nemen. Een team kan maximaal uit vijf personen bestaan en apps als Shazam en Soundhoud zijn ten strengste verboden. Een team kan de quiz alleen winnen als het aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan waardoor de Popquiz Marathon de sfeer krijgt van een heuse kroegentocht Er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken; of je nou je billen wilt schudden op RnB, je haren los wilt gooien op metal of aangeschoten mee wilt schreeuwen met je favoriete Nederlandstalige ballads. Bezoek de website van de Popquiz Marathon voor alle informatie: www.popquizmarathon.nl Ticketverkoop: www.melkweg.nl

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

 

Bekijk ook

Abonneren op RSS Events