← Terug naar overzicht

Art Night: #Design

Art Dumay – Cockeveld 4, Nuenen

Beschrijving

Art Night: #ArtDumayGoesDesign

Tijdens de Dutch Design Week zetten wij als bedrijf onze allereerste stappen in de designwereld. Maar na 20 jaar kunst kunnen wij ook nog heel veel leren over design. Daarom besloten we een paar echte kenners uit te nodigen. Niet bij ons op de koffie, maar bij ons op het podium.

Aart van Asseldonk

Aart van Asseldonk is inmiddels een bekende naam in de Eindhovense designwereld. Als moderne vakman combineert hij zijn unieke kijk op design met het ontwikkelen van hoogwaardige producten. Daarin zit altijd een hint naar het verleden, zoals bijvoorbeeld bij “Allegorie van het Zuiden”. Aart vertelt deze avond zijn verhaal.

Toon Lauwen

Als iemand ons iets kan leren over design dan is het Toon Lauwen. Hij schreef 14 boeken over dit onderwerp en publiceert zijn eigen designmagazine: WOTH. Daarnaast was hij als curator betrokken bij onder andere het Stedelijk Museum en MOTI. Van hem krijgen we een lesje Dutch Design.

Future More Studio

Het Future More Collective beleeft dit jaar hun debuutexpositie op de DDW samen met Art Dumay. Hoe kijken zij terug op hun allereerste expositie? En vooral: hoe kom je er uiteindelijk?

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

 

Bekijk ook

Abonneren op RSS Events