U bent hier

Het laatste studenten nieuws

Abonneren op

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga je studeren in Amsterdam? Laat je dan goed informeren over de onderwijsinstellingen, het studieaanbod en het verenigingsleven. We hebben alle hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen in Amsterdam op een rij gezet.

Wonen in Amsterdam

Wil je wonen in Amsterdam? Hoe vind je een kamer, wat is antikraak, wat is hospiteren, moet je je inschrijven bij de gemeente? Wij geven alle antwoorden 

Werken in Amsterdam

Naast je studie werken in Amsterdam? Goed idee! Bekijk onze tips om je CV te maken, hoe je kunt starten met ondernemen of ons overzicht met studiegerelateerde (bij)banen, stages en startersfuncties.

Geldzaken

Als student houd je aan het einde van je geld soms nog een stukje maand over. Daarom is het belangrijk zeker te weten dat je de juiste keuzes maakt op het gebied van geldzaken. Denk aan verzekeringen, je studieschuld, sparen, je telefoon en nog veel meer. Met uitleg en tips helpen wij je op weg.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren, heb je wel wat ontspanning verdiend. Een drankje in een café of op het terras is natuurlijk gezellig, maar soms ben je toe aan iets anders...

Gezondheidszorg in Amsterdam

Ga je verhuizen naar Amsterdam? Zorg dan dat je ook je gezondheidszorg goed regelt. Je gaat op zoek naar een nieuwe tandarts, huisarts en ziekenhuis Amsterdam. Hoe vind je die? Een overzicht van alle informatie die je nodig hebt.

De leukste studenten evenementen

proefstudeerdag
Abonneren op RSS Events