Skip to main content

Zo vier je vaderdag!

Het geven van een cadeautje kan soms best lastig zijn. Zeker voor Vaderdag, want vaders zijn over het algemeen niet gemakkelijk om iets voor te bedenken. Je wil dit jaar niet nóg een keer een bierpakket, scheerschuim of sokken als cadeau geven. Om jou een beetje op weg te helpen, geef ik in deze blog een paar leuke en originele ideeën. Zo kun jij je vader dit jaar extra verrassen!

Herbeleef herinneringen

Je hebt deze trend vast al eens voorbij zien komen op social media. Je maakt foto's van een paar jaar geleden weer opnieuw. Weer met dezelfde mensen, hetzelfde shirt aan en op dezelfde plek. Probeer ook nog hetzelfde te kijken als een paar jaar geleden voor een extra leuke foto! Het is alleen al onwijs leuk om de foto's te maken. Zo haal je namelijk veel herinneringen op. En het eindresultaat is nóg leuker! Dus, ga dit jaar met je vader op pad en maak de foto's van vroeger opnieuw. Laat ze vervolgens afdrukken en je hebt gegarandeerd een leuk en origineel cadeau!

Plan een dagje uit

Er is niets leuker dan tijd met je vader doorbrengen en Vaderdag is een goed excuus! Verzin een leuk uitje en geef dit cadeau! Denk bijvoorbeeld aan de klassiekers zoals een escape room doen, karten, maar ook aan meer creatieve dingen zoals het samen volgen van een Bob Ross-video. Samen een activiteit ondernemen is misschien nog wel leuker dan gewoon een cadeautje krijgen. Hij zal het er nog jaren over hebben!

Creëer samen iets

Het is ook een superleuk cadeau om samen iets te maken. Zorg ervoor dat je vader vrij neemt op Vaderdag en claim zijn tijd. In de ochtend verras je hem met een lekker ontbijtje, waarna jullie gaan beginnen aan een leuk project. Je begint dan met het halen van alle benodigdheden en daarna gaan jullie aan de slag. Jullie kunnen bijvoorbeeld dingen maken zoals een vogelhuisje voor in de tuin, een uitgebreid LEGO-bouwpakket of een uitgebreid etentje! Er is niets te gek en het wordt gegarandeerd een onwijs gezellige dag met een leuk aandenken! 

Tip: gaan jullie uitgebreid koken? Check dan hier hoe je thuis uitgebreid kan koken!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.