Skip to main content

Zo steelt je huisgenoot nooit meer iets uit de koelkast!

Wil je net een ontbijtje maken, kom je erachter dat iemand jouw laatste plak kaas heeft opgegeten. En die paar flesjes bier van gister, waar zijn die gebleven? Bijna elk studentenhuis kent ze wel: huisgenoten die regelmatig van alles uit de koelkast stelen. Vaak gebeurt het, omdat ze even krap bij kas zitten of simpelweg te lui zijn om zelf even naar de supermarkt te lopen. Wat hun reden ook is; irritant is het wel! Precies voor dit soort situaties is Turff in het leven geroepen. Je leest er hier alles over!

Hoe werkt Turff?

Turff is in steeds meer studentenhuizen al een waar begrip geworden. Turff is hét digitale alternatief voor de papierenstreeplijst. Met één klik op de knop krijg je precies te zien wie wat heeft gedronken, maar nog belangrijker: wie wat moet betalen. Zo hoeven studenten nooit meer zelf de turfjes naar euro’s om te rekenen. Via het online dashboard kan je prijzen aanpassen en zoveel items toevoegen als je zelf wilt. Zo zijn de meest geturfde items van 2021 bier, fris en pandapunten. Je kan voorraden aanpassen, waardoor automatisch bij wordt gehouden hoeveel voorraad er nog is. Je kunt ook een eetlijst bijhouden, zodat je precies weet wie er thuis eten. Sinds kort is er ook de mogelijkheid om een slot op de Turff zetten, waardoor je kan reguleren wie toegang heeft tot de Turff. Als kers op de taart is er ook een mobiele app gelanceerd. Je kunt nu dus ook turven terwijl je languit op de bank ligt. Omdat er op de Turff advertenties worden getoond, is het gebruik van de Turff – op €20,- installatiekosten na – helemaal gratis! Goede deal, toch?!

Turff bezorgdienst

Sinds enige tijd is er ook een bezorgdienst toegevoegd aan de service van Turff in Leiden en Delft. Met zo’n 54 producten in de webshop groeit het aanbod nog dagelijks, zodat je nooit meer met een kar vanaf de supermarkt hoeft te lopen. Al jouw favoriete drankjes worden dezelfde dag nog bezorgd. Lege kratten worden zelfs meegenomen en dat allemaal voor maar €3,90 aan bezorgkosten. Aankomend jaar is Turff van plan om hun bezorgdienst nog verder uit te breiden naar grote steden, zoals Rotterdam.

Wil jij ook een Turff in jouw studentenhuis? Meld je dan snel aan!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.