Skip to main content

Yoga in Amsterdam voor een studentenprijsje

Dat ene vak wat maar niet wil lukken tijdens het leren voor je tentamens… Je krijgt er stress van en je bent bezig met leren tot in de late uurtjes. Wil jij voortaan ontspannen en met een leeg hoofd je tentamens ingaan? Of kan je überhaupt ontspanning gebruiken tijdens je drukke studentenleven? Misschien is yoga dan iets voor jou. Yoga wordt vaak als een dure sport beschouwd maar het kan ook voor een zacht prijsje voor studenten. 

Maar first things first, waarom is yoga eigenlijk goed voor je?

Voordelen van yoga voor studenten

Yoga wordt vaak gezien als iets zweverigs en een sport die vooral vrouwen beoefenen. Maar wist je dat bijvoorbeeld George Clooney ook aan yoga doet? De afgelopen jaren is yoga steeds populairder geworden en dit is terecht. Naast stressvermindering heeft yoga nog meer voordelen:

  • Yoga helpt om vermoeidheid, slapeloosheid en angst tegen te gaan. Perfect om uitgerust te zijn tijdens de tentamens.
  • Yoga zorgt voor een betere bloedsomloop. Die zorgt er onder andere voor dat er zuurstof naar je hersenen wordt geleverd.
  • Yoga helpt je spieren te versterken. Goed om te weten voor de mannen die twijfelen om aan yoga te beginnen.

Al enthousiast geworden om een gezondere levensstijl aan te nemen? Eerder schreven we een blog met tips om goed voor jezelf te zorgen tijdens je studententijd. 

Yoga voor studenten

Leuk yoga, maar het is een dure bezigheid. Yogalessen van € 10 – 15 per les zijn geen uitzondering. Gelukkig zijn er ook steeds meer Yoga scholen waar het goedkoper kan.

Zo kun je bijvoorbeeld al voor €7,- kan je al een proeflesje volgen bij Yoga Point. PS. vergeet ook niet je goede Yogakleding te kopen, voordat je gaat. Want met te strakke kleding is Yoga echt niet comfortabel! 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.