Skip to main content

WORK IT: de leukste werkgever van Amsterdam!

Het studentenleven blijft maar duurder en duurder worden. Huurprijzen zijn nog steeds belachelijk, boodschappen worden steeds duurder en dan hebben we het nog niet eens over de huidige energieprijzen. Het valt allemaal niet mee! Feit is wel: je moet het hoe dan ook betalen. 

Inkomsten

Met al die stijgende prijzen is het tijd om eens kritisch te kijken naar het geld dat maandelijks binnenkomt. Ome Duo wordt braaf gestort iedere maand, je ouders helpen je ook met een klein zakcentje, maar de rest komt allemaal uit eigen zak. Misschien is het tijd om te vragen om salarisverhoging bij jouw huidige bijbaantje? Willen ze daar niet aan meewerken? Dan is het nu de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een bijbaan waar je beter wordt betaald! 

Bijbaan in de horeca

Werken in de horeca is pittig, maar wel heel erg leuk! KC-service is een horeca uitzendbureau Amsterdam waar je kunt werken op de leukste horeca events! Je werkt met medestudenten die net zo enthousiast zijn als jij, je werkt met flexibele uren en je verdient een lekker zakcentje! Daarnaast heb jij als werknemer van KC-service recht op speciale studentendeals, en die zijn het waard. Zo krijg jij korting op jouw Swapfiets, of kun jij tegen een lager bedrag trainen bij Train More in Amsterdam! Je krijgt wekelijks uitbetaald, dus op die manier houd jij nooit een stukje maand over aan het einde van jouw geld.

KC-academie

Hier aan de slag gaan zorgt niet alleen voor een vette betaalrekening, maar het is ook een goede aanvulling op jouw cv. Je kan namelijk verschillende cursussen doen waar je ook daadwerkelijke certificaten voor krijgt. Bij deze trainingen kun je denken aan bediening, wijnkennis, bierkennis, gastvrijheid, BHV en nog veel meer. Deze kennis kun jij straks gaan toepassen bij events in hotels, restaurants, cateraars, congrescentra en evenementenbureau's. Hoe leuk!

Besparen op kosten

Besparen op jouw (vaste) lasten lijkt moeilijker dan het is. Allereerst krijg jij vaak gewoon te eten tijdens werktijd als je aan de slag gaat bij KC-service, dus dat scheelt wekelijks al een paar maaltijden. Daarnaast is het slim om altijd goed te kijken naar de aanbiedingen in supermarkten, je bedenkt daaromheen wat jij die week eet. Brood in de aanbieding kun je natuurlijk gewoon in de vriezer gooien. Vergeet ook niet je persoonlijke bonus in te stellen bij de Albert Heijn!

Kleding een tweede leven geven kennen we allemaal wel, maar jij kunt natuurlijk ook tweedehandskleding kopen. Dit doe je via bijvoorbeeld Vinted! En ga op de bank lekker onder een dik dekentje liggen zodat de verwarming een graadje lager kan. Het draagt allemaal bij aan het besparen van kosten.

Wil je graag wat gezonder eten op de dagen dat je niet aan het werk bent? Dit zijn gezonde en lekkere lunchrecepten voor tijdens de collegedagen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.