Skip to main content

Winterse hotspots in Amsterdam

In de winter houd ik ervan om gezellig binnen te zitten met vriendinnen. Vaak gaan we naar een gezellig koffietentje in de buurt om te ontbijten of wat te drinken. In dit artikel laat ik je mijn 4 favoriete hotspots tijdens de winter zien.

@7

Als je zin hebt in oer Nederlandse gerechten ben je bij @7 aan het juiste adres. Ze serveren hier overheerlijke pannenkoeken zoals wij ze kennen. Geen dikke american pancakes met extreme toppings, maar juist de echte klassieker. Verder hebben ze ook wentelteefjes, een broodje kroket en verschillende andere lekkere gerechten. De inrichting is huiselijk en de bediening is ontzettend vriendelijk.

Adres: Scheldestraat 92, 1078 GN

De laatste kruimel

Niets zo lekker als in de winter een groot stuk taart naast je chocolademelk. Bij de laatste kruimel kan je de lekkerste taarten en gebakjes kopen. Naast zoetigheden verkopen ze ook traditionele quiches, sandwiches en sapjes. Goed nieuws voor studenten; zij krijgen 10% korting. Neem dus zeker je studentenpas mee!

Adres: Langebrugsteeg 4, 1012 GB

Spa Zuiver

Bij Hotel ZUIVER kan je elke dag van de week terecht bij hun eigen spa. Voor een paar tientjes kan je een hele dag relaxen in de sauna, een aromabad of in het zwembad. Loop je liever niet naakt rond? Dan heb je geluk! Op dinsdag en donderdag is het badkledingdag bij Spa Zuiver. Zo kan iedereen toch genieten van een dagje rust.

Adres: Koenenkade 8, 1081 KH

De hort op

Er is natuurlijk ook niks mis met de standaard activiteiten. Wat dacht je van de meest bijzondere musea van Amsterdam afgaan op zoek naar de mooiste treasures die de stad te bieden heeft. Is het op de dag dat je op pad gaat heerlijk weer en zelfs een zonnetje? Zoek dan de natuur op in de stad. We hebben de mooiste natuurplekjes in de stad voor je opgezocht. 

Hierna een hapje eten, maar wel op je studentenbudget? Dit zijn 5 tips om goedkoper uiteten te gaan in Amsterdam!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.