Skip to main content

Wil je een nieuwe telefoon? Zo bespaar je kosten!

Een telefoon is anno 2020 echt een basisbehoefte. Bijna iedereen, al helemaal studenten, hebben er eentje in hun zak zitten. Elk jaar worden er dan ook weer nieuwe telefoons op de markt gebracht door Apple, Samsung, noem maar op. Omdat ze zo razend populair zijn, zijn ze soms ook best prijzig. Met een refurbished iPhone bespaar jij op deze kosten!

Refurbished iPhone kopen

Als je een refurbished iPhone aanschaft, bespaar je voor jezelf tot wel zeker 200 tot 300 euro aan kosten. Refurbished telefoons zijn telefoons die eerder zijn terug gestuurd om verschillende soorten redenen en vervolgens zijn opgeknapt en weer klaargemaakt zijn voor de verkoop. Je koopt dus eigenlijk een nieuwe tweedehands telefoon. Het voordeel is dus niet alleen dat ze goed zijn opgeknapt, maar ook dat ze een mooi prijsje hebben. Je koopt bijvoorbeeld een iPhone 8 refurbished voor nog geen 400 euro!

Plus abonnement

Bij een telefoon hoort natuurlijk ook een abonnement. Als je een losse refurbished telefoon aanschaft zonder abonnement kan je daarnaast een sim only abonnement nemen. Deze zijn heel vaak spotgoedkoop en zo betaal je maar een paar euro’s per maand voor een fijn abonnement. Je kiest er dan ook zelf voor hoeveel MB’s, belminuten en sms’jes je wilt elke maand. Ga voor jezelf na hoeveel je per maand verbruikt en pas hier je abonnement op aan, zo kom je niet te zitten met extra kosten per maand! Daarnaast is het slim om altijd gebruik te maken van wifi waar het beschikbaar is. FaceTime of videobel bijvoorbeeld je vrienden via wifi in plaats van dat je ze belt. Zo bespaar je weer op belminuten. Download thuis ook wat series voor wanneer je onderweg bent, zo houd je je MB's in de zak!

Verzekering afsluiten

Ik wil niet alle studenten over één kam scheren, maar we zijn vaak heel slordig met onze spullen. Een iPhone kan vaak tegen een stootje, maar het zal je maar gebeuren dat deze de val helaas niet overleefd. Verzeker daarom je telefoon om op de lange termijn kosten te besparen! Een telefoonverzekering hoeft dan ook helemaal niet prijzig te zijn, voor een paar euro per maand heb je deze al!

Verzekeren is altijd een goed idee! Deze verzekeringen heb jij dan ook zeker nodig als student.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.