Skip to main content

Welke sportieve activiteiten kan jij deze zomer doen?

Dit jaar zou je drie dagen uit je dak gaan op Healthy Fest. Jij zag het al helemaal voor je. Helaas gaat dat feest niet door. Misschien voel jij je totaal niet aangesproken. En was jij van plan deze vakantie elke dag op een strand bed te liggen met een cocktail in je hand. Wat jij ook van plan was, blijf nog even doorlezen. Na het lezen van deze blog weet jij namelijk hoe je toch kunt genieten van deze zomer. Voor jou heb ik op een rijtje gezet welke leuke, en tikkeltje, sportieve activiteiten je kunt doen.

Tonton club

Deze club noemt zichzelf ook wel het speelparadijs voor volwassenen. Tonton club heeft drie vestigingen in Amsterdam, twee in Amsterdam-West en een in het centrum van Amsterdam. Als je houd van cocktails, maakt deze club jou gelukkig. Zo kan je er boozy milkshakes en cocktails drinken.  Tegenwoordig kun je weer (beperkt) eten en spelen bij Tonton club. Zo kun je buiten een dance battle doen, losgaan op een flipperkast of een partijtje airhockey spelen. Dit kan allemaal binnen de 1,5 meter maatschappij.
Als jij liever jezelf thuis wilt vermaken, kun je eten en drinken afhalen bij de Tonton club. Tijdelijk kan je ook het ‘Jenge Friday fun pakket’ bestellen. Dit bevat onder andere een Jenga spel, een maaltijd en een alcoholisch drankje.

Outdoor workouts

Er worden veel verschillende workouts buiten georganiseerd. Zo kan je bijvoorbeeld meedoen aan een bootcamples bij city bootcamp, No more excuses of The Bootcamp Club Amsterdam. Weet je niet of dit iets voor je is? Volg dan eerst een gratis proefles.

Geef je liever geen geld uit? Dan hoef je niet met een verrekijker stiekem een lesje te bespieden. Er zijn verschillende websites die gratis workouts aanbieden. Ook kan je een app gebruiken. Dit zijn de populairste apps voor een goede workout. Er zijn al workouts vanaf 7 minuten.

Maak je liever gebruik van apparaten? Dan kan je terecht op verschillende plekken in Amsterdam. Er zijn fitnessapparaten te vinden in onder andere Erasmuspark, Sarphatistraat, Sloterpark en het Noorderpark. Alle buiten sportvoorzieningen in Amsterdam staan overzichtelijk op een kaart.

Skeeleren

Wil je aan je conditie werken, maar ben je het hardlopen zat? Ga dan eens skeeleren. Skeeleren is goed voor je uithoudingsvermogen en je buik- en rugspieren. Ook kom je hierdoor vaker buiten. Dat is goed voor je humeur! Op deze website ontdek je hoe je het beste kunt skeeleren.

Suppen

Geeft het water jou ook altijd een zomergevoel? Misschien is supen dan wat voor jou. Supen staat voor Stand-up Paddle Surfing. Het is een vorm van golfsurfen, waarbij je op een golfsurfplank staat en met een peddel je voort beweegt. Supen kan je onder andere doen in het Amsterdamse bos, door de Amsterdamse grachten of aan de Amstel.

Wist jij dat je door beweging blijer gaat voelen? Ook wordt je een stuk sneller bruin door te bewegen. Waar wacht je nog op en begin aan jouw favoriete activiteit. Zoek je nog iets om te luisteren tijdens je workout? Probeer eens een van deze toffe podcasts!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.