Skip to main content

Waar voor je geld: laptops vergelijken

Woohoo, ein-de-lijk bijna zomervakantie! Of misschien heb jij vorige week wel te horen gekregen dat je geslaagd bent voor je eindexamens. In dat geval: van harte gefeliciteerd! Nu lekker uitrusten, misschien staat er ook nog een vakantie in de planning. Zo niet, dan is het hopen op lekker weer deze zomervakantie. Maar aan al het leuke komt een einde, en moeten we weer dealen met de realiteit. Zo richting het einde van je zomervakantie is het belangrijk dat je gaat voorbereiden voor je nieuwe studie, maar soms voelt dat als een drempel. Dat snappen we, maar wij weten iets wat jou kan helpen met keuzes maken!

Nieuwe studie

Voor je nieuwe studie heb je boeken nodig, misschien wel speciale kleding of andere materialen én moet je een laptop kopen. Nu ken ik weinig studenten die met gemak zomaar honderden euro's uitgeven aan een laptop, en dus is het belangrijk dat je goed onderzoek doet naar welke laptop je nodig hebt voor je studie. Het kost allemaal al genoeg geld én je wilt natuurlijk wel waar voor je geld. Waar ga je je laptop allemaal voor gebruiken, welke functionaliteiten heb je nodig en hoeveel processors heb je nodig, want dat verscheelt per laptop. Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen voor de aanschaf van een laptop.

Laptops vergelijken

Je kunt zelf door elektronicawinkels gaan struinen op zoek naar de voor- en nadelen van verschillende laptops, maar weet je eigenlijk waar je naar op zoek bent? In een elektronicawinkel smeren ze je meestal het duurste van het duurste aan. Langs winkels gaan kan dus niet altijd betrouwbaar zijn, maar gelukkig kan je het ook gewoon online door Knibble laten uitzoeken. Knibble gaat voor jou laptops vergelijken, maar dan wel alleen de laptops waar jij interesse in hebt. Je zet ze gemakkelijk in een vergelijkmodel waarna jij kunt nagaan welke punten je belangrijk vindt aan een laptop. Op de website kun je filteren op een bepaald merk, prijs, hoeveel inch-scherm je wilt, type processors, beeldkwaliteit, aantal speakers, microfoon en nog 22 (!!!) andere punten. Als je daar geen topper van een laptop kunt vinden, dan weten wij het ook niet meer. 

Leuke extraatjes

De website van Knibble zet dus overzichtelijk voor je op een rijtje wat de voor- en nadelen van een laptop zijn, zodat jij gemakkelijker de keuze kunt maken. Maar daar houdt het niet op. Je kunt op Knibble laptopadvies krijgen waar ze je vertellen waar je op moet letten bij de aanschaf van een laptop. Wat ik zelf mega handig vind, zeker als je nog eventjes hebt voordat je nieuwe studie begint, is dat je een Beknibbel-wekker aan kunt zetten. Dit houdt in dat je een melding krijgt wanneer er een nieuwe aanbieding is voor een bepaald merk, of als de prijs is gezakt van de laptop die jij het liefste wilt maar eigenlijk net te duur is. Besparen tot de max, en elke euro die je kunt besparen is weer een (half) biertje. Helemaal top dus! Dus heb jij een laptop voor je studie nodig, vergelijk en koop op Knibble.nl!

Heb jij een mooie deal kunnen scoren voor een laptop? Nice! Heb je nu geen geld meer voor een vakantie, maar wil je in de zomervakantie toch wat leuks doen? Wij vertellen je over een zomervakantie on a budget

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.