Skip to main content

Traineeship Hypotheken / Verzekeringen (Eerste week compleet verzorgd studeren in Spanje)

Het Novadia Traineeship hypotheken/verzekeringen: Een (om)scholing in de financiële dienstverlening, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, theorie en praktijk combineren, uitstekende arbeidsvoorwaarden, uitzicht op een vast contract en meer! Kom snel kennismaken!

Start traineeship in Spanje

Het Novadia Traineeship ‘Hypotheken en Verzekeringen’ start normaal gesproken met een introductieperiode bij ons op kantoor in Utrecht. Nu, speciaal voor de starters in de nazomer: een week compleet verzorgd Wft-Basis studeren in Spanje!

Financiële dienstverlening biedt zeer veel mogelijkheden

"Financiële dienstverlening" klinkt misschien wat stoffig. Tóch wordt het ondersteunen en/of adviseren van anderen op gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen zeer gewaardeerd. De mogelijkheden en werkzaamheden binnen deze branche zijn erg divers. Daarnaast doe je kennis op die niet alleen op de werkvloer, maar ook voor jou, je familie en vrienden in het dagelijks leven vaak van pas zal komen. HBO/WO bijna of helemaal afgerond, help je graag mensen en ben je communicatief sterk? Dan liggen de mogelijkheden binnen de financiële dienstverlening voor het oprapen! 

Tijdens de kennismaking kijken we of ons traineeship, waarbij je theorie en praktijk combineert, bij je past. We helpen jou bij persoonlijke ontwikkeling en werken samen richting een succesvolle carrière! 

Wat biedt Novadia mij?

  • Wij verzorgen de landelijk erkende Wft-opleidingen;
  • Kansen om in een korte tijd een brede werkervaring op te doen;
  • Je bouwt een professioneel netwerk op;
  • Persoonlijke begeleiding door ervaren vakmensen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Na het traineejaar kun je een vast contract krijgen en nog betere arbeidsvoorwaarden (leaseauto).

Kijk voor meer informatie op de website en solliciteer. Kom je kennismaken? Stuur je CV naar info@novadia.nl of bel/whatsapp +31644250575. Vlieg jij straks naar Spanje? We spreken je graag! ?

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.