Skip to main content

Toffe bijbanen in Amsterdam voor studenten!

Het is over het algemeen bekend dat Amsterdam de duurste studentenstad is in Nederland om in te wonen. Maar dat heb jij vast al ontdekt ;-) Tijd dus voor een bijbaan! Maar de keuze is reuze in Amsterdam, dus dat betekent dat je kunt kiezen voor een toffe bijbaan die je niet overal kan uitvoeren. Lees je mee!

Studentchauffeur in Amsterdam

Heb jij je rijbewijs en ben jij groot liefhebber van mooie, luxe auto's? Dan is dit jouw droombaan! Bij CarClass zijn ze op zoek naar een studentchauffeur Amsterdam. Je rijdt dan met mooie auto's door Amsterdam, of zelfs door heel Nederland. Als jij de hele dag aan het werk bent zou het zelfs kunnen dat jij een klant naar het buitenland rijdt, en dat alles in een luxueuze wagen. Ondertussen krijg jij ook nog gewoon marktconform betaalt, hoe top is dat?

Voorwaarden

Er zijn natuurlijk wel wat voorwaarden voor deze baan. Zo moet je al minimaal één jaar jouw rijbewijs hebben, moet je veilig rijden en Nederlandse en Engelse taal spreken. Dat zijn de belangrijkste punten, maar daarnaast wordt er ook verwacht dat je sociaal vaardig bent, je in staat bent de klanten goed te behandelen en te helpen waar nodig. Je moet een donker kostuum hebben, of deze aan willen schaffen voor de bijbaan. Verder wordt jouw rijvaardigheid gecontroleerd tijdens de sollicitatieprocedure, maar dat is natuurlijk logisch! Lijkt dit jou wel wat! Je kunt solliciteren naar de functie via de website van Carclass.nl!

Tip: jij kan ook gebruik maken van CarClass na een avondje stappen! Zo worden jij en je vrienden veilig naar huis gebracht na een avondje stappen.

Werken in een museum

In Amsterdam staat het bol van de musea! Hoe vet zou het zijn als jij daar kunt werken. Er zijn bij alle musea verschillende functies te bedenken. Zo worden er rondleidingen gegeven, is er altijd beveiliging, maar zijn er ook altijd mensen nodig in het restaurant of café bij een museum. Tijdens werktijd heb jij ook regelmatig de tijd om even door het museum te struinen, wie kan dat nou zeggen!

Rondleidingen geven door Amsterdam

Jaarlijks komen er meer dan 9 miljoen toeristen naar Amsterdam toe. Zij zouden het allerliefste álle leuke plekjes van Amsterdam ontdekken, maar in een weekend weg lukt dat natuurlijk nooit. Wel kan jij ze jouw favoriete plekken laten zien! Sluit je aan bij een bedrijf dat rondleidingen organiseert voor toeristen. Eén voorwaarde is natuurlijk dat jij uitstekend Engels spreekt en het liefst zelfs nog een andere taal! Op deze manier kan jij jouw liefde voor onze mooie stad doorgeven aan jouw groep, hoe leuk!

Wil jij graag solliciteren op een van deze toffe functies, maar vind jij het sollicitatieproces lastig? Dat is het ook, maar met deze tips voor jouw cv maak jij alvast een goede eerste indruk. We wensen je veel succes!

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.