Skip to main content

Tips: zo vind je snel een (betaalde) stage

Ben je nog op zoek naar een stage voor volgend schooljaar? Een leuke stageplek vinden is niet altijd even makkelijk. Wat wil je, waar kijk je en vooral: hoe en waar begin je de zoektocht? Hier lees je hoe je snel een leuke stageplek kunt vinden. En het liefst natuurlijk een stage waarvoor je ook een stagevergoeding krijgt. Lees je mee?

Weet wat je wil

Bedenk eerst goed naar wat voor stage je precies op zoek bent. Wat voor werkzaamheden vind je leuk, kan je goed of zou je graag willen leren? Wil je graag ervaring opdoen bij een groot bedrijf of juist bij een kleine organisatie? Er zijn tegenwoordig zoveel opties. Het aanbod stagevacatures is enorm en dat is fijn, maar het kan ook juist lastig zijn. Daarom is het belangrijk om te beginnen met op een rijtje zetten wat jij belangrijk vindt bij je nieuwe stagevergoeding.

Hulp bij je zoektocht

En nu de belangrijkste vraag: hoe ga je op zoek? Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan en verschillende vacaturesites afstruinen. Maar dat kost best veel tijd. Om tijd te besparen kun je je ook aanmelden bij Fiks. Bij Fiks krijg je persoonlijke hulp bij het vinden van een stage. Zo krijg je bijvoorbeeld updates via de Whatsapp service. Elke keer als er een stage online komt die past bij jouw wensen, dan krijg jij een appje. Hoe handig! Er worden zowel meewerk- als afstudeerstages aangeboden op het platform, voor hbo- en wo-opleidingen. Er worden alleen stages aangeboden met een stagevergoeding, dus wat dat betreft zit je sowieso goed bij Fiks.

Meld je aan bij Fiks en vind snel een stage. Zonder dat het jou veel tijd kost, én gegarandeerd met stagevergoeding. Succes!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.