Skip to main content

TIPS: de lekkerste pizza in Amsterdam

Na een lange dag achter je laptop zwoegen is het erg verleidelijk om te gaan voor een makkelijke maaltijd. En dan bedoel ik vooral pizza, heerlijk! Je moet het zeker niet iedere dag doen, maar één keer in de week een overheerlijke pizza naar binnen werken moet toch zeker kunnen. Maar welke pizza is nou de perfecte pizza?

Meest gegeten pizza in Nederland

De discussie wel of geen ananas op een pizza zal nooit worden uitgevochten worden, maar welke pizza wordt nou eigenlijk het meeste gegeten? Op nummer één staat de pizza pepperoni, maar die wordt al gauw opgevolgd door de klassieke Margherita pizza. Geloof het of niet... op nummer 3 staat de pizza Hawaii. Yep, mét ananas. Wat ons betreft moet je gewoon doen wat jij zelf wilt, we eten wel ergere dingen als student ;-)

Pizza in Amsterdam

Wonen als student in Amsterdam is voor velen een droom die uitkomt, maar als het gaat om pizza bestellen wordt het je niet makkelijk gemaakt. Er. Is. Zoveel. Keus! Waar doe je goed aan? Als je ze allemaal probeert, zul je vaker een slechte pizza eten dan een goede. Wil je pizza bestellen in Amsterdam waarbij je er vanuit kunt gaan dat de kwaliteit altijd goed is? New York Pizza is your place!

Soorten pizza

Pizza is helemaal opgenomen in het Nederlandse eetpatroon. Zo kun je ze tegenwoordig zo gezond bestellen als je zelf wilt! Vegetarische pizza's bomvol groenten, of zelfs vegan pizza's kun je scoren op iedere hoek van de straat. Ben jij vooral fan van de klassieke pepperoni, maar zou jij graag iets gezonder willen eten? Ga dan voor een pizza pepperoni op een bloemkoolbodem! Daarmee krijg jij direct al je benodigde vitaminen binnen. Top dus!

Pizza tips

Heb je weer eens gekozen voor een pizza in maatje XL en krijg je dat wéér niet op? Gooi die laatste puntjes dan niet weg! We geven toe: morgen als lunch een puntje uit de magnetron oppeuzelen is niet altijd even lekker, maar wat dacht je van een pizzatosti? Say what?! Leg twee pizzapunten met de toppings naar elkaar toe op elkaar. Leg de pizzadriehoek onder de grill, of gooi 'm eventjes in de pan. Zo heb je een nextlevel tosti in elkaar gedraaid die toch iets anders smaakt als de pizza gisteravond. 

Zou je morgen graag wat willen kokkerellen? Misschien heb je dan wat aan deze lekkere recepten voor de koude winterdagen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.