Skip to main content

Tijd voor een nieuw telefoonabonnement? Denk hier dan aan!

Een telefoonabonnement kiezen is een lastige klus. Misschien zit je al jaren bij dezelfde provider of ben je juist nog steeds aan het zoeken naar de beste optie. Bij het afsluiten van een telefoonabonnement moet je aan een aantal dingen denken. Ik zet het voor je op een rijtje, zodat jij straks makkelijker een keuze kunt maken!

Met of zonder telefoon?

Bij het afsluiten van een telefoonabonnement kun je kiezen voor een abonnement met of zonder telefoon. Beiden hebben zo z’n voor- en nadelen. Het voordeel van een sim only abonnement is dat je deze geheel naar jouw wensen kunt samenstellen. Ook is het erg goedkoop en kun je het maandelijks opzeggen. Aan de andere kant kun je bij een abonnement met telefoon, kiezen uit de nieuwste van nieuwste telefoons. Ook niet gek! Maar als je op dit moment een telefoon hebt die nog goed werkt, is het misschien toch verstandig om te gaan voor een sim only. Scheelt je veel geld! Check hier alle voor- en nadelen van verschillende telefoonabonnementen

Bundel

Bij de meeste abonnementen kun je zelf een bundel samenstellen. Ga voor jezelf na wat je denkt te gaan verbruiken en wat bij jou en jouw levensstijl past. Als je dagenlang op het internet zit zonder gebruik te maken van een wifinetwerk, dan is het slim om te kiezen voor een bundel met onbeperkt internet. Ben je meer van het urenlang aan de telefoon hangen? Dan zijn extra belminuten handig voor jou. Gelukkig zijn er ontelbaar veel verschillende bundels, dus er is zeker weten ook iets voordeligs voor jou!

Werktelefoon

De thuiswerkers onder ons zullen waarschijnlijk wel merken dat het erg onhandig is om met je eigen telefoon te bellen voor werk. Niet heel prettig als klanten jouw privénummer hebben en daarnaast kost het je ook belminuten. Om dit te voorkomen kun je kiezen voor een eSIM van Simyo. Dit is een digitale simkaart waarmee je kunt schakelen tussen werk en privé. Handig, toch?

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.