Skip to main content

Stukafest Amsterdam op 19 maart 2022

Op zaterdag 19 maart 2022 is het zover: de vijftiende editie van Stukafest Amsterdam, het enige echte studentenkamerfestival van Amsterdam!

Dit jubileumjaar viert Stukafest Amsterdam wederom in vertrouwde, fysieke setting met een line-up die voor iedereen wat te bieden heeft! Bezoekers springen op hun fiets om van studentenkamer naar studentenkamer te gaan en te genieten van verschillende kunstdisciplines: van dans, theater en muziek tot cabaret, burlesque en spoken word. Negentien kamers worden omgetoverd tot minitheaters waar het publiek in intieme setting kan genieten van de echte Stuka-ervaring. De drempel tussen artiest en toeschouwer verdwijnt, waardoor interactie tussen hen wordt mogelijk gemaakt. Zo ontstaat er een unieke kunstbeleving.

Geniet van de soulvolle vibes van ParHasard, waan je een activist in de musical van de Amazones en lanceer jezelf in de burlesque show van Bustie La Tish! Of heb je liever een cabaretvoorstelling van Thom Gerrits, een voorstelling over Ajax door Robbie Wallin en Luan Buleshkaj en raggende gitaren van Get Jealous? De keuze is aan jou. Ben je beperkt mobiel of wil je met je niet-Nederlands sprekende vrienden langskomen? Kies dan één van de rolstoeltoegankelijke kamers of Language No Problem (LNP) acts. Check onze site: https://www.stukafestamsterdam.nl/ voor het volledige programma en stel zelf de route samen die bij jou past. De kamers zijn knus dus koop snel je kaartje: vol=vol.

Hoe zit het met Stukafeest?

Normaliter vond op dezelfde avond het Stukafeest plaats in een club in Amsterdam. In verband met de onzekerheid die er heerst rondom de coronamaatregelen, verplaatsen wij het Stukafeest naar donderdag 7 april 2022. Deze avond zal plaatsvinden in de OCCII (Onafhankelijk Cultureel Centrum In It). De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Volg ons op onze social media via @stukafestamsterdam voor de laatste updates.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 19 maart 2022
ronde 1 : 20.00 - 20:30 uur
ronde 2 : 21.15 - 21:45 uur
ronde 3 : 22.30 - 23.00 uur

StukaFeest: donderdag 7 april @ OCCII

Prijzen:

  • 3 rondes (excl StukaFeest): €16,-
  • losse rondes (excl. StukaFeest): €6,- per ronde
  • StukaFeest: €3,- online of €7,50 aan de deur

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.