Skip to main content

Studentenleed: "Het slijm van de jongen droop mijn decolleté in"

Het studentenleven zit vol fancy borrels en sfeervolle etentjes. Maar er is ook een kant waar minder over gesproken wordt. Schaamte maakt dat deze one-nightstands, stomme dronken beslissingen en en andere gure ervaringen stilletjes weggestopt worden. In deze blog zal ik die rauwe belevingen beschrijven, met het schaamrood op mijn kaken. 

Vrouwonvriendelijk

"Maar goed, het is natuurlijk logisch dat vrouwen in mijn branche de top nooit bereiken. Het is een bikkelharde wereld en vrouwen zijn daar simpelweg te labiel voor." De jongen nam een grote slok bier en keek mij met een arrogante blik aan. Vanaf het eerste moment van de date wist ik al dat ik deze jongen totaal niet mocht. Zijn elitaire en vrouwonvriendelijke opmerkingen maakten het er niet veel beter op. Maar het bier was nog niet op en ik kon geen smoesje bedenken om van deze nare jongen af te komen.

Aandacht

Een paar dagen geleden was ik met vrienden gaan dansen in de kroeg. Hoe meer ik dronk, hoe meer ik van de mannelijke aandacht genoot. Aandacht was er genoeg, maar met elk glas bier werd ik minder kritisch. Zo kwam het dat ik aan de praat raakte met ene Florijn, een pukkelige jongen met een bekakt accent. Hij zei dat hij mij ‘een zeer aangename verschijning’ vond en dat bleek voor mij al reden genoeg om hem eens flink te zoenen. Terwijl hij zijn tong in mijn mond propte en daar heftig mee begon te stoten zag ik een vriendin naar me seinen. Ze was het duidelijk niet eens met mijn jongenskeuze en wilde dat ik het afkapte. Maar met mijn koppige, dronken hoofd vond ik dat ik dat heus zelf wel kon uitmaken. De jongen kreeg het inmiddels voor elkaar om met zijn tong mijn huig aan te stoten, wat leidde tot lichte kokhalsneigingen. Lange slierten speeksel lekte uit zijn mond. Ik was te trots om mezelf uit deze oncomfortabele zoenpartij te verlossen en mijn vriendin gelijk te geven over mijn jongenskeuze. Vol walging liet ik het toe dat mijn tong werd afgekuifd en dat het slijm van de jongen langzaam mijn decolleté in droop.

Seksgod

"Oh een berichtje van mijn ex. Ja, het is al heel lang uit hoor, maar ze blijft maar appen. Ik snap het wel, ze kan natuurlijk niet zonder deze seksgod. Ik wil niet opscheppen, maar ik ben ongelofelijk goed tussen de lakens. En mijn genotsknots is van een formidabel formaat, daar houden de vrouwtjes natuurlijk van." Ik weet niet hoe het zover was gekomen maar ondanks mijn intense afkeer voor de jongen had hij het voor elkaar gekregen dat ik met hem op date ging. De jongen legde zijn telefoon weg en keek mij weer met die zelfingenomen blik aan. Ik had zin om mijn biertje volledig in zijn gezicht te kieperen, maar in plaats daarvan dronk ik het glas in een teug leeg en zette het met een klap op tafel. "Ik moet gaan, het is al laat." De jongen keek mij verbaast aan en vond het zichtbaar lastig te bevatten dat ik niet nog urenlang van zijn gezelschap wou genieten. We namen afscheid en voor ik het wist was hij weer met zijn agressieve tong in mijn mond aan het hannesen.

Never again

Terwijl ik voor de derde keer hardhandig mijn tanden poetste, in een poging het slijm van de jongen uit mijn mond te verwijderen, nam ik me voor om nooit meer te daten met jongens die ik dronken in de stad ontmoette. Opdat ik nooit meer eindeloze monologen over genotsknotsen aan hoefde te horen en nooit meer tot kokhalzen toe gezoend zou worden.

Meer lezen? Eerder schreef ik over die keer dat ik mijn onderbroek kwijt raakte na een one night stand...

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.