Skip to main content

Sportscholen in Amsterdam

Fit worden voordat de zomer begint. Geen idee waar je een goede sportschool kunt vinden? Ik heb voor jou een paar sportscholen op een rijtje gezet, zodat de keuze voor jou makkelijker wordt. Heb je liever goedkoop en minder mogelijkheden of liever duur en alles zit erbij? Dit kan je allemaal hieronder vinden. Succes met je keuze!

Fitness 365 in Amsterdam-Zuid

Ik heb zelf een tijdje bij deze sportschool gezeten. Ik vond hem erg fijn. Als je lid bent, dan mag je meedoen met alle groepslessen. Ze hebben een groot aanbod groepslessen. Deze sportschool is wel aardig duur. Maar je krijgt echt wel wat voor je geld. Ik had het abonnement special f!t. Dat is speciaal voor studenten. Special f!t: €32 voor 6 maanden abo, €27 voor 12 maanden abo en €22 voor een abo van 24 maanden. Bij dit abonnement krijg je begeleiding (er wordt een trainingsschema met jou samen gemaakt. Dit schema wordt om de 4 weken aangepast). Je mag onbeperkt fitnessen en onbeperkt meedoen aan groepslessen!

Fit For Free in Amsterdam-Zuid Arena

Er zijn veel vestigingen van Fit For Free in Amsterdam. Ik zit nu momenteel bij Fit For Free in Amstelveen. De prijzen hier zijn wat beter dan de vorige sportschool. Je krijgt alleen geen begeleiding hierbij. Je betaalt €16,95 per maand bij een 2-jarig abonnement. Je mag dan wel onbeperkt fitnessen. Je kunt zelf aanvullingen kiezen voor een meerprijs. Neem je bijvoorbeeld groepslessen erbij, dan betaal je €6 extra per maand. Wil je het speciale sportdrankje erbij, dan betaal je €4 extra per maand. Als je begeleiding erbij wilt, dan betaal je hier eenmalig €10 extra voor. Ook kan je gebruik maken van de zonnebank voor €8 per maand extra. Andere vestigingen in Amsterdam:

 • Linnaeushof in Amsterdam-Oost
 • Looiersgracht in het centrum
 • Amsterdam Rai
 • Lijnbaansgracht
 • Haarlemmer Houttuinen

Basic-Fit bij het Sloterparkbad  

Het abonnement dat hier het vaakst wordt gekozen, is Basic-Fit Smart. Dit abonnement kost €19,99 per maand. Hierbij zit onbeperkt sporten, 1-jarig contract en is daarna maandelijks opzegbaar. Nu krijg je een tas cadeau en hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Ook hier kan je groepslessen bij kopen voor €7,99 per maand. Het sportwater kost €3,99 per maand extra. Ook kan je een introductiesessie kopen om kennis te maken met de club. Deze kost eenmalig €14,99. Basic-Fit heeft ook aardig wat vestigingen in en rondom Amsterdam:

 • Amsterdam Distelweg in Noord
 • Baarsjesweg
 • Osdorp
 • Stadhouderskade
 • Overtoom Ladies
 • Amstelstraat

Spa Sport Hotel Zuiver in het Amsterdamse bos

Hotel Zuiver ligt gelegen in het mooie Amsterdamse bos. Het is een hotel, spa en sportschool in één. Ze hebben hier ook studentenlidmaatschap. Dit houdt in: onbeperkt fitness, toegang tot alle groepslessen, toegang tot alle yogalessen en dagelijks een uur toegang tot de spafaciliteiten. Hiervoor moet je wel een geldig bewijs van inschrijving voor voltijd studie hebben. Dit abonnement is halfjaarlijks opzegbaar en kost €45 per maand, maar dan heb je wel wat. 
 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.